Enner Valencia penaltı kaçırdı, sahaya giren taraftar futbolcuya saldırdı

Fenerbahçe'nin eski golcüsü Enner Valencia Juventude ve Internacional arasında oynanan Brezilya Kupası maçında penaltı vuruşundan yararlanamayınca sahaya giren bir taraftarın saldırı girişimine maruz kaldı.

Spor 14 Temmuz 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı
Valencia penaltı kaçırınca saldırıya uğradı.

Bir dönem Fenerbahçe formasını terletip Süper Lig’de gol krallığı yaşayan, şimdilerde ise kariyerini Brezilya ekiplerinden Internacional’de sürdüren Enner Valencia sahalarda tatsız bir olaya maruz kaldı.

Takımı Internacional’in Brezilya Kupası 3. Tur rövanş maçında Juventude’yle karşılaştığı müsabakada takımı 1-0 yenik durumdayken 79’uncu dakikada penaltı vuruşu için topun başına geçen Valencia fırsattan yararlanamadı.

Kaçan penaltının ardından sahaya giren bir taraftar Valencia’ya saldırmak istedi. Ekvadorlu oyuncuyu rakip takım futbolcuları korudu. Taraftarı durduran Juventude futbolcusu Alan Ruschel’in holigana yumruk attığı görüldü. Hakem Ruschel’i kırmızı kartla oyundan ihraç ederken ceza sahasına erken giren oyuncular sebebiyle penaltı vuruşunun tekrarlanmasına hükmetti.

İkinci denemede de topun başına geçen Valencia bu kez fileleri bulmayı başardı ve skoru 1-1’e getirdi. Karşılaşma bu skorla berabere sona ererken ilk maçı 2-1 kazanan Juventude Brezilya Kupası’nda 4. tura yükseldi.

Copa America'da üçüncülük Uruguay'ınCopa America’da üçüncülük Uruguay’ın

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.