Erden Timur PFDK’ya… Ali Koç’a indirim

Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur geçtiğimiz günlerde katıldığı bir televizyon programında yaptığı açıklamalardan ötürü PFDK’ya sevk edildi. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un bir başka televizyon programında yaptığı açıklamalardan dolayı aldığı 45 gün hak mahrumiyeti cezası 21 güne indirildi.

Spor 21 Ekim 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı
Erden Timur'a PFDK yolu, Ali Koç'a indirim.

Türk futbolunda milli ara en hafif tabiriyle aksiyon dolu geçti. Milli takımın aldığı iyi sonuçlar Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur’un açıklamaları ve üstüne Fenerbahçe’nin cevap vermesiyle gölgede kaldı.

Timur, 17 Ekim tarihinde A Spor’a konuk oldu ve ağır açıklamalar yaptı. Timur Fenerbahçe’ye karşı örgüt ifadesini kullanırken eski MHK Başkanı Lale Orta’nın VAR odasından Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’a görüntü servis ettiğini iddia etti. Hem federasyon hem MHK hem de rakip kulüpler hakkındaki sözler karşılıksız kalmadı. Timur TFF tarafından PFDK’ya sevk edildi. Timur’un sevk nedeni “sportmenliğe aykırı hareket” ve “hakem ve diğer müsabaka görevlileri hakkında açıklamalar” olarak belirtildi.

Diğer tarafta Ali Koç’un Sözcü TV’ye katıldığı programda yaptığı açıklamalar nedeniyle aldığı 45 gün hak mahrumiyeti cezası 21 güne indirildi.

Fenerbahçe'den TFF'ye mektup: Erden Timur'un iddiasına soruşturma açılsınFenerbahçe’den TFF’ye mektup: Erden Timur’un iddiasına soruşturma açılsın

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.