Ergin Ataman’dan Erdem Can’a: Obradovic’in elini öpmesi beni kırdı

Panathinaikos koçu Ergin Ataman, Anadolu Efes'i çalıştıran meslektaşı Erdem Can'la alakalı konuştu. Hazırlık turnuvası maçı öncesi Zeljko Obradovic'in elini öpen Can'ın bu hareketinin kendisini kırdığını söyledi.

Spor 17 Ekim 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı
Ergin Ataman'dan Erdem Can'a sitem.

Anadolu Efes Avrupa basketbolunun son 5 sezonuna damga vurdu. Ergin Ataman yönetimindeki ekip 3 kez final oynadığı EuroLeague’de 2 kez şampiyonluk ipini göğüsledi. Ataman geçtiğimiz sezonun sonuyla beraber takımdan ayrıldı ve Panathinaikos’un yolunu tuttu.

Yeni takımı başında bu hafta İstanbul’a dönen Ataman Fenerbahçe maçı öncesi NTV Spor’a konuştu. Ataman’ın açıklamaları arasında Erdem Can hakkında söyledikleri dikkat çekti. Ataman’ın ayrılığı sonrası göreve gelen Erdem Can, hazırlık turnuvası maçından önce Partizan koçu Zeljko Obradovic’in elini öpmüştü. Konuyla alakalı Ataman “Erdem Can’ın herkesin içinde Anadolu Efes’in rakibi olan bir hocanın (Obradovic) elini öpmesi, bir Efesli olarak beni biraz kırdı. Mesela benim Aydın Örs’e çok büyük saygım var ama herkesin içinde Aydın Hoca’nın elini öpmezdim” açıklamasını yaptı.

Erdem Can, Obradovic’in Fenerbahçe’yi çalıştırdığı süreçte uzun süre yardımcılığını yapmış ve 2017 EuroLeague şampiyonluğu yolculuğunda teknik ekipte önemli rol oynamıştı.

Ergin Ataman: Larkin ve Wilbekin’e cezaları ben verdirmedimErgin Ataman: Larkin ve Wilbekin’e cezaları ben verdirmedim

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.