Eski futbolcu Lavezzi aşırı dozdan hastaneye kaldırıldı

Geçmişte Arjantin'in Dünya Kupası kadrolarında da yer alan, Avrupa'nın önde gelen kulüplerinde forma giyen eski futbolcu Ezequiel Lavezzi aşırı doz nedeniyle hastaneye kaldırıldı.

Spor 9 Ocak 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı
Lavezzi Arjantin'de hastaneye kaldırıldı.

İtalyan devi Napoli ve Fransız devi PSG gibi takımlarda uzun süre oynayan ve kariyerine Çin’de son veren Arjantinli hücum oyuncusu Ezequiel Lavezzi zor günler geçiriyor. Lavezzi son olarak aşırı doz nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Durumunun iyi olduğu belirtilen eski futbolcunun kendi isteğiyle hastaneye geldiği de belirtildi.

Konuyla alakalı bilgi veren Arjantinli gazeteci Luis Ventura “El Pocho Zabala Sanatoryumuna girdi ve burada üçüncü katta yoğun bakıma alındı. Yanında sadece kız arkadaşı Natali Borges var” dedi. Lavezzi’nin oğlu Tomás ise durumu sakinleştirmek ve Instagram hesabındaki bir hikaye aracılığıyla bilgileri yalanlamak için şu açıklamayı paylaştı: “Babam iyi ve tedavi görüyor. Doğru olmayan şeyler uydurmayı bırakın. Aşırı dozdan ölmedi ya da söyledikleri gibi değil.”

Arjantin'in yeni Messi'si Guardiola'ya emanetArjantin’in yeni Messi’si Guardiola’ya emanet

Lavezzi aile üyelerinin de haberi olarak hastaneye geldi ve rehabilitasyon sürecinin devam etmesi için rehabilitasyon merkezine sevk edildi. Lavezzi 20 Aralık tarihinde Uruguay’ın Punta del Este kentindeki evinde bir kazanın kurbanı oldu. Tıbbi muayene sırasında “karnında kısa bir delik yarası ve köprücük kemiği hizasında bir kırık” olduğu tespit edildi. Muayenelerin ardından uçakla Arjantin’e döndü.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.