Eski futbolcu Meira: Galatasaray Felix’e iyi gelir

Galatasaray'ın eski futbolcusu Fernando Meira, Portekizli yıldız futbolcu Joao Felix'in sarı-kırmızılı takıma transfer olması gerektiğini belirtti.

Spor 29 Temmuz 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı
Felix'e Galatasaray önerisi

Son Süper Lig şampiyonu Galatasaray, transfer çalışmalarına son sürat devam ediyor. Wilfried Zaha, Angelino gibi yıldızları kadrosuna katan Galatasaray, Mauro Icardi’yi de İstanbul’a getirdi ve resmi olarak kadrosuna kattığını açıkladı. Ekip pazar günü bir imza töreni düzenleyecek ev takım Rams Park Stadyumu’nda taraftara açık idman gerçekleştirecek. Galatasaray, orta saha oyuncusu Kerem Demirbay’ı da renklerine bağlamaya yakındı.

10 numara mevkisi için de transfer çalışmalarına devam ettiği iddia edilen takımın son hedefinin Joao Felix olduğuna yönelik haberler ortaya atılmıştı. Bonservisi Atletico Madrid’de bulunan oyuncu son olarak Premier Lig’de Chelsea forması giymişti. Record Gazetesi’ne konuşan eski Galatasaraylı futbolcu Fernando Meira “Oyun sevincini ve tutkusunu geri kazanması için Galatasaray doğru seçenek. Kararı kendisi verecek ama giderse Galatasaray’da el üstünde tutulacağını çok iyi biliyorum. Onun için güzel bir deneyim olur diyerek oyuncunun Galatasaray’a transfer olması gerektiğini belirtti.

23 yaşındaki oyuncu Atletico Madrid kariyerinde toplamda 131 maça çıktı ve bu maçlarda 34 gol atıp 18 asist yaptı.

Şampiyon Galatasaray'dan rekor zarar: 952 milyon liraŞampiyon Galatasaray’dan rekor zarar: 952 milyon lira

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.