EuroLeague’de kasım ayının en iyisi Facundo Campazzo

EuroLeague'de kasım ayının en iyi oyuncusu Real Madrid'in Arjantinli yıldız gardı Facundo Campazzo seçildi.

Spor 5 Aralık 2023
Bu haber 5 ay önce yayınlandı
Facu Campazzo kasım ayının en iyisi seçildi.

EuroLeague’de 11 haftalık süreç geride kaldı. Bu da ilk iki aylık bölümün geçildiği anlamına geliyor. Mücadelenin her zaman en üst seviyede olduğu ligde 5. sıra ile 14. sırayı yalnızca bir galibiyet ayırıyor. Bu süreçte öne çıkan takımsa 10 galibiyet 1 mağlubiyetle Real Madrid. Madrid takımının tek yenilgisi 11. hafta maçında 30 Kasım akşamı Fenerbahçe deplasmanında geldi. Türk takımı rakibini uzatmada mucizevi son saniye basketiyle 100-99 devirdi.

Söz konusu karşılaşma Real Madrid’in apoletini söktü ancak ayın oyuncusu ödülünün bir Real Madrid basketbolcusuna gitmesine engel olmadı. Ay boyunca takımının oynadığı 6 karşılaşmada 16 sayı, 8.3 asist, 23.5 verimlilik ortalamaları yakalayan Facundo Campazzo kasım ayının en iyisi seçildi. Arjantinli bu periyotta kullandığı tüm serbest atışları sayıya çevirme başarısı gösterirken iki sayılık atışlarda yüzde 82.1’lik isabet oranı yakaladı.

Fenerbahçe 'Madar'da kısmi görme kaybı var' dedi, Beşiktaş rakip yöneticiyi sorumlu tuttuFenerbahçe ‘Madar’da kısmi görme kaybı var’ dedi, Beşiktaş rakip yöneticiyi sorumlu tuttu

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.