Evinde rapçi, sahada futbolcu… İngiltere soruyor: Kim bu?

Dünyanın en çok takip edilen futbol organizasyonu İngiltere Premier Lig, bu sezon bir de gizemli rapçi çıkardı. İngiltere, ismini gizleyen ve maske takan Dide'nin kim olduğunu merak ediyor.

Spor 21 Nisan 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı

Birçok futbolcunun hayali İngiltere Premier Ligi’nde forma giymek. Dünyanın en çok takip edilen futbol organizasyonu, yetenekli futbolcuların yanı sıra ünlü olmaya aday bir şarkıcıya da ev sahipliği yapıyor. Biyografisinde 23 yaşında bir Premier Lig futbolcusu olduğunu söyleyen İngiliz maskeli rapçi Dide’nin Thrill adlı single’ı yayınlandı. Instagram hesabında kendisini ‘evinde rapçi, sahada futbolcu’ olarak tanımlayan Dide’nin kim olduğu da tartışılmaya başladı.

Kalbi ‘sol’da atan bir takımın hikâyesi: ‘Dinamo Mesken’Kalbi ‘sol’da atan bir takımın hikâyesi: ‘Dinamo Mesken’

Maskeyi takan Eddie Nketiah mı?

Premier Ligi’ takip edenler, şarkıda kullanılan kelimeler ve rapçinin yaşı üzerinden spekülasyon yapmakta vakit kaybetmedi. Klibin Londra’da çekilmesi ve şarkıda “Takımım kazanmaya devam ediyor” ve “Her maç bir final gibi” sözleri nedeniyle şarkıcının Arsenal’de oynadığı görüşü ağır basıyor. Birçok taraftar Dide’nin Londra banliyölerinde doğup büyüyen Arsenal’in 23 yaşındaki forveti Eddie Nketiah olduğunu iddia ediyor. Dide’nin Crystal Palace forması giyen 30 yaşındaki Wilfried Zaha olduğunu söyleyenler de bulunuyor. Ancak ne Nketiah ne Zaha konuyla ilgili açıklama yaptı. Bu da futbolcunun kimliğini öğrenmek için ipuçları taşıyacak yeni bir şarkının beklenmesi gerektiğini ortaya koyuyor.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.