Fenerbahçe aradığı oyuncuyu NBA’de buldu: Skylar Mays

Scottie Wilbekin'in sakatlanmasından sonra bir süredir guard transferi için mesai harcayan Fenerbahçe aradığı oyuncuyu NBA'de buldu. Son olarak Los Angeles Lakers'ta forma giyen Skylar Mays sezon sonuna kadar Fenerbahçe oyuncusu olmaya çok yakın.

Spor 15 Ekim 2024
Skylar Mays, Fenerbahçe'ye geliyor.

EuroLeague’deki ilk hafta maçında çapraz bağ sakatlığı geçirip sezonu kapatmakla yüz yüze gelen Scottie Wilbekin’in boşluğunu doldurmak adına çalışmalarda bulunan Fenerbahçe’de bu mesai sonuçlanmak üzere.

Eurohoops’un haberine göre sarı-lacivertliler son olarak NBA ekiplerinden Los Angeles Lakers’ta forma giyen Skylar Mays’le her konuda anlaştı. 27 yaşındaki oyuncu kendisini sezon sonuna kadar çubuklu formaya bağlayacak sözleşmeye imza atmaya hazırlanıyor.

2020 NBA Draft’ında 50’nci sıradan seçilip Atlanta Hawks’ın yolunu tutan Mays burada iki sezon geçirip 2022-23 sezonunun başında Portland Trail Blazers’a geçmişti. Bir önceki sezona da Blazers’ta başlayan Mays sezon ortasında Los Angeles Lakers’ın yolunu tutmuştu.

NBA’de 105 kez parkeye çıkan Mays 4.3 sayı, 1.7 asist ve 1.2 ribaunt ortalamaları tutturdu, saha içinden yüzde 44.5’le oynarken yay gerisinden ise yüzde 34.5’le isabet sağladı.

Saben Lee resmen Maccabi'nin oyuncusu olduSaben Lee resmen Maccabi’nin oyuncusu oldu

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.