Fenerbahçe-Beşiktaş maçının tarihi ve saati belli oldu

Süper Lig'in 34. ve 35. hafta programları açıklandı. Buna göre 34. haftada Kadıköy'de oynanacak Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin de tarihi ve saati açıklandı.

Spor 18 Nisan 2024
Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin tarihi ve saati belli oldu.

Süper Lig’de artık son viraja girildi. Son altı haftada şampiyonluk ve küme düşme yarışı iyiden iyiye kızıştı. Lider Galatasaray 87 puanla başı çekiyor. Arkasında Fenerbahçe 85 puanla takibi sürdürüyor. Bu iki takımın maçlarını oynayacakları tarihler de elbette merakla bekleniyor.

Türkiye Futbol Federasyonu aralarında Fenerbahçe’nin Beşiktaş’ı ağırlayacağı maçın da olduğu 34. ve 35. hafta maçlarının tarihlerini duyurdu. Buna göre 34. hafta 26 Nisan Cuma günü 20.00’de Adana Demirspor-Galatasaray maçıyla açılacak. Zirve mücadelesini yakından ilgilendiren maçın ertesi günü Fenerbahçe sahasında Beşiktaş’la mücadele edecek. Kadıköy’deki maçın başlangıç saati 19.00. Haftanın kapanışı 29 Nisan Pazartesi saat 20.00’de Karagümrük’le Sivasspor arasında Olimpiyat Stadı’ndaki maçla yapılacak.

İşte Süper Lig’de 34. hafta programı.

Bu kritik maç haftasının ardından Süper Lig heyecanı 3 Mayıs Cuma günü sürecek. Beşiktaş sahasında Rizespor’u, Ankaragücü sahasında Alanyaspor’u ağırlayacak. Bu iki maçın başlangıç saati 20.00. Cumartesi günü lig üçüncüsü Trabzonspor, deplasmanda Samsunspor’la kozlarını paylaşacak. Karadeniz derbisinin başlangıç saati 19.00. Şampiyonluk yarışı veren iki takımdan Galatasaray, 5 Mayıs Pazar saat 19.00’da Sivasspor’u sahasında konuk edecek. 6 Mayıs Pazartesi akşamı saat 20.00’de Konya’da oynanacak Konyaspor-Fenerbahçe maçıyla hafta kapanacak.

İşte Süper Lig’de 35. hafta programı.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.