Fenerbahçe üçüncülük için bir adım önde

Efeler Ligi'nde üçüncülük maçında Arkas'ı konuk eden Fenerbahçe, karşılaşmadan 3-1 galip ayrılarak seride 1-0 öne geçti. 5. maçında ise Galatasaray, Bursaspor'a 3-1 ile boyun eğdi.

Spor 5 Mayıs 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Karşılaşmanın birinci seti büyük bir çekişmeye sahne oldu.

Ziraat Bankkart’a elenen Fenerbahçe ile Halkbank’a boyun eğen Arkas Efeler Ligi’nde üçüncü olmak için Burhan Felek Salonu’nda karşı karşıya geldi. Çekişmeli geçen ilk seti 27-25’lik skorla alan ev sahibi sarı lacivertliler oldu. İkinci seti de 25-20 alan Fenerbahçe skoru 2-0’a getirdi. 3. sette Arkas’ın üstünlüğü vardı. 25-20 ile maç 2-1 oldu. Dördünce sete hızlı giren Fenerbahçe, bir daha arkasına bakmadı. Seti 25-20 maçı 3-1 kazanan sarı lacivertliler seride 1-0 öne geçti. Takımlar arasındaki ikinci maç, 7 Mayıs’ta İzmir’de yapılacak. Seride iki maç kazanan takım Efeler Ligi’ni üçüncü olarak bitirecek.

Yeni hocanın ilk işi: Aforoz edilenlere af geldi, Vargas siftah yaptıYeni hocanın ilk işi: Aforoz edilenlere af geldi, Vargas siftah yaptı

Galatasaray, Bursa’da yenik

Efeler Ligi Play-Off 5’incilik mücadelesi ilk maçında Bursa Büyükşehir Belediyespor, sahasında Galatasaray HDI Sigorta’yı 3-1 mağlup ederek seride 1-0 öne geçti. Taraflar arasındaki ikinci karşılaşma, 8 Mayıs’ta İstanbul’da yapılacak. Seride iki galibiyete ulaşacak takım sezonu 5. sırada tamamlayacak.

Fenerbahçe ve Eczacıbaşı final için bir adım öndeFenerbahçe ve Eczacıbaşı final için bir adım önde

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.