Fenerbahçe Vargas’a kavuştu

Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı sezonun ilk kısmını Çin'de geçiren yıldız oyuncu Melissa Vargas'la sezonun kalan bölümü için anlaşmıştı. Milli yıldız Türkiye'ye geldi.

Spor 6 Şubat 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı
Melissa Vargas İstanbul'da.

Melissa Vargas 2018’den bu yana Fenerbahçe formasını giyiyor. İki senedir sezonun ilk kısmını Çin’de Tianjin takımıyla geçirdikten sonra takıma katılan Vargas bu sene de aynısını yaptı. Çin Ligi’nde final serisinin uzaması nedeniyle Vargas’ın Fenerbahçe’ye dönüp dönmeyeceği soru işaretiydi. Ancak omzundaki sakatlık nedeniyle halen forma giyemeyen ve uzayan serinin son maçında da oynayamayacak olan oyuncu için kulüpler anlaştı. Fenerbahçe transfer dönemi bitmeden Vargas’a imza attırdı.

O Vargas bu sabah saatlerinde Türkiye’ye geldi. Geçen yaz Filenin Sultanları’nın Milletler Ligi ve Avrupa Şampiyonası şampiyonluklarında rol alan ardından 2024 Paris bileti alınması yolunda yıldızlaşan Vargas sezon sonuna kadar Fenerbahçe’nin formasını terletecek. Kulüpten “Geçen sezon Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımız ile lig şampiyonluğu kazanan, A Milli Kadın Voleybol Takımı’yla Milletler Ligi ve Avrupa şampiyonluğu yaşayıp olimpiyat elemelerinde 7’de 7 yapan takımın bir parçası olan Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımız ve A Milli Kadın Voleybol Takımımızın en önemli isimlerinden biri olan oyuncumuz Melissa Vargas İstanbul’a geri döndü. Voleybolcumuz Melissa Vargas sezonun geri kalan kısmında Fenerbahçe Opet’in başarısı için ter dökecek” açıklaması yapıldı.

Dönüş mart ya da nisanda

Fenerbahçe an itibariyle Sultanlar Ligi’nin zirvesinde yer alıyor. Sarı-lacivertliler Şampiyonlar Ligi’nde grubunu lider tamamlamış ve direkt olarak çeyrek final bileti almayı başarmıştı.

Omzundan yaşadığı sakatlık nedeniyle bu sezon Çin’de hiç forma giyemeyen oyuncu için Ali Koç geçen cumartesi günkü genel kurulda “Vargas’ın menajerlik şirketinin biraz itmesiyle birlikte Melisa Vargas’ın takıma döneceğini açıklıyorum. Lisans işlemleri tamamlandı. Kendisi hala sakat, yeni yeni oynamaya başladı. İnşallah Mart ve Nisan aylarında bize katkı sağlayacak” diye konuşmuştu.

Filedeki derbide Fenerbahçe rahatFiledeki derbide Fenerbahçe rahat

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.