Fenerbahçe’de İsmail Kartal krizi: Zor bela geri dönmeye ikna edildi

İsmail Kartal, Roma maçı sonrası "Geri dönmemek üzere istifa ettiğini" açıkladı. Aziz Yıldırım, "Kabul etmiyorum, ben burada olduğum sürece kalacak" dedi ama Kartal dün takım antrenmanına gelmedi. Oğuz Çetin evine kadar giderek Kartal'ı iknaya çalıştı. Gece yarısı Kartal'ın döndüğü açıklandı.

Spor 11 Eylül 2026
Bu haber 1 ay önce yayınlandı

Bu sezonun iddialı ekiplerinden Fenerbahçe’de İsmail Kartal krizi yaşanıyor. Krizin çözülüp çözülmediği de bugün Kartal’ın takımla antrenmana çıkıp çıkmamasıyla belli olacak.

Teknik Direktör İsmail Kartal, iki gün önce Roma ile oynanan Şampiyonlar Ligi maçı sırasında Fenerbahçe tribününden kafasına atılan bir su şişesini gerekçe göstererek “Geri dönmemek üzere istifa ettiğini” söyledi.

Hemen o akşam Fenerbahçe yönetimi su şişesini atanı bulup onu ömür boyu maçlardan men ettiği gibi Başkan Aziz Yıldırım da, İsmail Kartal’la görüştü ve “İstifasını kabul etmediğini” söyledi. Yıldırım, “Ben görevde olduğum sürece İsmail Kartal da burada olacak” dedi.

Her şey bitmiş ve istifa konusu tatlıya bağlanmış gibi gözüküyordu ama öyle olmadığı cuma sabahı İsmail Kartal Fenerbahçe’nin antrenmanına çıkmayınca anlaşıldı. Bunun üzerine Fenerbahçe’nin sportif direktörü Oğuz Çetin evine kadar giderek İsmail Kartal’ı iknaya çalıştı.

İsmail Kartal’ın geri dönmeye ikna olup olmadığı bilinmiyor ama Fenerbahçe dün akşam saatlerinde bir açıklama yapıp İsmail Kartal’ın görevinin başında olduğunu duyurdu.

Kartal’ın gerçekten görevinin başının olup olmadığı bu sabah takımla antrenmana çıkıp çıkmamasıyla netleşecek.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.