Fenerbahçe’den 50 milyon dolarlık Rihanna hamlesi

Fenerbahçe'nin dünyanın en ünlü şarkıcılarından biri olan Rihanna ile özel bir anlaşmaya imza atmaya hazırlandığı iddia edildi. Sarı lacivertliler bu hamleden 50 milyon dolara yakın gelir bekliyor.

Spor 19 Ekim 2024
Rihanna ve eşi ASAP Rocky Fenerbahçe'nin tanıtımı için Kadıköy'e gelecek.

Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı önderliğinde yeni bir projeye imza atacağı belirtiliyor. Milliyet’te yer alan habere göre; sarı lacivertliler, dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna ve eşi As Soon As Possible Rocky (ASAP Rocky) ile çok önemli bir tanıtım anlaşması yapmaya hazırlanıyor. Bu anlaşma çerçevesinde Rihanna ile eşi ASAP Rocky, Ülker Stadı’dan Fenerbahçe’nin maçlarını izlemeye gelecek.

Dünyaca ünlü çift ayrıca Fenerbahçe formalı fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından paylaşacak. Rihanna’nın Instagram’da 151 milyondan, X’te ise 108 milyondan fazla takipçisi bulunuyor. ASAP Rocky’nin de Instagram takipçi sayısı yaklaşık 20 milyon. Yönetimin, tüm dünyada büyük ses getirmesi muhtemel bu iş birliğinden 50 milyon dolar gelir beklentisi olduğu belirtiliyor. Sarı-Lacivertliler’in anlaşma çerçevesinde Rihanna ve ASAP Rocky’ye ne kadarlık bir ödeme yapacağı ise henüz netleşmedi.

Wanda Nara'nın ses kayıtları sızdırıldı: DayanamıyorumWanda Nara’nın ses kayıtları sızdırıldı: Dayanamıyorum

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.