Fenerbahçe’den üç oyuncu için sakatlık açıklaması

EuroLeague'de çeyrek final serisi ikinci maçına bu akşam 20.00'de çıkacak Fenerbahçe'de sakatlıkları bulunan Scottie Wilbekin, Johnathan Motley ve Tarık Biberovic'le alakalı açıklama geldi.

Spor 26 Nisan 2024
Fenerbahçe'de sakatlığı bulunan üç oyuncuyla alakalı açıklama geldi.

Fenerbahçe Basketbol Takımı, olağanüstü bir efor gösterdiği ilk karşılaşmada Monaco’yu 95-91 yendi. Altıncı sıradan girdiği play-off’ta bu galibiyetle saha avantajını alan Fenerbahçe serinin ikinci maçına bu akşam 20.00’de yine deplasmanda çıkacak. Üç maç kazananın dörtlü finale gideceği seride Fenerbahçe’nin kolu kanadı kırık.

Sakatlığı bulunan Johnathan Motley serinin ilk maçında forma giyemedi. Ancak oyuncu takım kafilesinde yer almıştı. Motley’nin tribünden takip ettiği karşılaşmada Scottie Wilbekin dizine yakın bölgeye aldığı darbe sonucu sakatlık geçirdi ve devam edemedi. Tarık Biberovic de ikinci yarının büyük bölümünü fiziksel sıkıntısı nedeniyle kenarda geçirdi. Fenerbahçe’den üç oyuncuyla alakalı sakatlık açıklaması geldi. Açıklamada “Tedavi süreci devam eden Johnathan Motley’in yanı sıra, Play-off serisi ilk karşılaşmasında sakatlık yaşayan Scottie Wilbekin ve Tarık Biberovic’in durumlarına maç saatinde karar verilecek” dendi.

Fenerbahçe'nin play-off kahramanı: Nate SestinaFenerbahçe’nin play-off kahramanı: Nate Sestina

 

Fenerbahçe evine kapalı gişe dönecek

Bu arada ilk galibiyetin ardından Fenerbahçe taraftarını dörtlü final heyecanı sardı. Taraftar, 1 Mayıs Çarşamba akşamı 20.45’te Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanacak serinin üçüncü maçının biletlerinin tamamını aldı. Kulüpten söz konusu maça dair satışa sunulan biletlerin tükendiği yalnızca salon gişesinden öğrenci bileti için satışın yapılacağı bilgisi geçildi.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.