Filenin Sultanları şampiyonluğun tadını Galata’da çıkardı

Avrupa şampiyonu Filenin Sultanları, yurda döndükten sonra kendileri adına Galataport’ta düzenlenen etkinliğe katıldılar ve şampiyonluğu kutladılar.

Spor 5 Eylül 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı

Filenin Sultanları’nın Türkiye’ye gelişinin ardından asıl eğlence akşam yaşandı. Galataport’ta düzenlenen etkinlikte oyuncular bir bir kurulan sahneye çağrıldılar. Sultanlar, seçtikleri şarkılar eşliğinde sahneye gelirken renkli ve eğlenceli görüntüler yaşandı. Sahneye gelen isimlerden demeçler alınırken, Erik Dalı ve TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ’ın sahne şarkısı Malatya türküsü esnasında keyifli anlar yaşandı.

Milliler gece boyunca özel davetlilerin de katılımıyla beraber birçok ulusal kanalın yayınına katıldılar ve tarihimizde elde ettiğimiz ilk Avrupa şampiyonluğunu doyasıya kutladılar.

Sultanlar'ın uçağı bayram havasında indi ama hikayemiz bitmedi: Yeni hedef ParisSultanlar’ın uçağı bayram havasında indi ama hikayemiz bitmedi: Yeni hedef Paris

NTV yayını esnasında Hande Baladın ve Zehra Güneş’in açıklama yaptığı anda Melissa Vargas ve Ebrar Karakurt’un adeta baskın yaptığı anlar eğlenceli enstantanelerden biri olarak kayıtlara geçti.

Vargas’ın geceye damga vurduğu tek an bu değildi. Takımın neşesi olarak bilinen ve gecenin devamında tıpkı takım otobüslerinde olduğu gibi DJ görevini de yerine getiren Melissa, sahne şarkısı ve çıkarken yaptığı dansla da ortamın enerjisini yukarı çekmeyi başardı.

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.