Fitness fenomeninin feci ölümü: Ağırlığın altında kaldı

Fitness üzerine ürettiği içeriklerle sosyal medya fenomeni olan Justyn Vicky, kaldırdığı halterin altında kalarak hayatını kaybetti.

Spor 23 Temmuz 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Justyn Vicky için spor salonu mesaj yayınladı.

Endonezya’nın Doğu Java bölgesinde yaşayan 33 yaşındaki sosyal medya fenomeni olan Justyn Vicky, 15 Temmuz günü kuvvet antrenmanı için The Paradise Bali spor salonuna geldi. 210 kg squat-press çalışan Justyn Vicky, ağırlığı kaldırdığı sırada dik durmakta zorlandı. Fitness fenomeni, arkasında yer alan kişinin tüm yardımlarına rağmen kaldırdığı halterin altında kaldı.

Hangi sporu nasıl seviyorsunuz?Hangi sporu nasıl seviyorsunuz?

Ağırlığın ensesine düşmesiyle boynu kırılan Justyn Vicky, hastaneye kaldırıldı ve acil olarak ameliyata alındı. Doktorların tüm müdahalelerine rağmen Justyn Vicky, hayatını kaybetti. Fenomen vücut geliştiricinin hayatını kaybettiği spor salonundan yapılan açıklamada şöyle denildi: “Mirasın, dokunduğun sayısız hayat, ilham verdiğin dönüşümler ve birlikte geçirdiğimiz her an sevgi ve tutku ile anılacak. Huzur içinde yat, sonsuza dek kalbimizde kalacaksın.”

Fikstür kulisleri: Trendyol'un neden sponsor olduğu içkisiz masadaki fiskosta ortaya çıktıFikstür kulisleri: Trendyol’un neden sponsor olduğu içkisiz masadaki fiskosta ortaya çıktı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.