İddia sahipleri de kulüp içinden: Yoksa birileri Galatasaray’ı içeriden soyuyor mu?

Galatasaray Divan Kurulu'nda Hayri Kozak'ın dile getirdiği bilet satışındaki usulsüzlüklere yönetim kurulundaki isimlerin karıştığı dair iddia sarı kırmızılıların gündeminde. Fatih Altaylı, yönetim kurulundan bir üyeyi adres gösterdi.

Spor 21 Ağustos 2024
Bu haber 4 hafta önce yayınlandı
Fatih Altaylı da Galatasaray'daki bilet meselesine girdi.

Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu Toplantısı’nda kürsüye gelen divan üyesi Hayri Kozak yaptığı konuşmada 18 Galatasaray üyesinin savcılığa çağrıldığı bilgisini vermiş ve konunun biletlerle ilgili olduğunu iddia etmişti. Devamında cevap hakkını kullanan Başkan Dursun Özbek iddiaları palavra diye yanıtlamıştı. Galatasaray’daki bilet meselesiyle ilgili gazeteci Fatih Altaylı da topa girdi.

Galatasaray Spor Kulübü Genel Kurul Üyesi ve Mehmet Cansun döneminde yönetici olan Fatih Altaylı YouTube kanalından yaptığı programda Galatasaray’da son günlerin tartışmalı konusu bilet meselesine şu sözlerle değindi:

“Galatasaray’la ilgili çok çirkin iddialar dolaşıyor. Kulüp içinde görevli birtakım isimlerin bazı taraftar gruplarıyla birlikle hareket ederek kulüpten para çaldığı ya da kulübün kaynaklarını kendi lehlerine kullandıkları yönünde çok ciddi iddialar var. Bununla ilgili açılmış soruşturmalar var. Bunun içinde kulübün eski genel sekreterinin ve bir yönetim kurulu üyesinin isimleri geçiyor. Bu çirkinlik yönetim tarafından bir an önce ele alınmalı. Mesele şu; Passolig’e çok az bilet verildiği, eldeki biletlerin bir taraftar grubuyla karaborsada satıldığı ve çok büyük kazançlar elde edildiği ve bir yönetim kurulu üyesinin normalde sahip olmayacağı kadar varlığa sahip olduğu, lüks bir hayat sürdüğü konusunda camiada çok fazla konuşma var. Bununla ilgili suç duyurusunda bulunan camia mensupları var.”

Fatih Altaylı durumun öznesi olan kişilerin ismini vermedi.

Galatasaray’da taraftarlar sezon öncesinde kombine bilet alamamaktan şikayet etmişti. Süper Lig’in ilk haftasındaki Hatayspor maçı öncesinde ise satışa tamamen kapanmış kombine biletlerin sosyal medya üzerinden satışa çıktığı görülmüştü. Bu yöntemle bilet almış bir takım kimseler aracılara 45-50 bin lira para ödeyerek kombine sahibi olduklarını X platformu üzerinden ifade etmişti. RAMS Park’ta tüm kombinelerin satıldığı bilgisi verilmesine karşın yine Hatayspor maçında 211 ve 216 numaralı blokların tamamen boş olması da dikkat çekmişti.

Galatasaray Divan Kurulu'nda olay iddia: '18 Galatasaraylı soruşturmaya çağrıldı'Galatasaray Divan Kurulu’nda olay iddia: ’18 Galatasaraylı soruşturmaya çağrıldı’

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.