Galatasaray para bastı! Kombine, loca, forma…

Galatasaray, kombine ve locaların satışını bitirdi. Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin olduğu gün satışa çıkan yeni sezonun 28 bin 500 adet forması satıldı.

Spor 20 Haziran 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
Galatasaray taraftarı şampiyonluktan sonra kombineleri bitirdi.

Galatasaray, 2022-23 sezonunu şampiyon olarak tamamlayarak Türkiye Futbol Federasyonu’ndan yayın geliri dahil 193 milyon TL kazandı. Sarı kırmızıların kasasına kombine, loca ve forma satışıyla TFF’den gelen paranın iki katından fazlası girdi.

Boey: Galatasaray beni anlayacaktır… Torrent, City olmamızı istedi… Beni Terim getirdiBoey: Galatasaray beni anlayacaktır… Torrent, City olmamızı istedi… Beni Terim getirdi

Hürriyet’in haberine göre Nef Stadyumu’nda, 2 bin 650 kişilik deplasman tribünü ve 1500 kişilik protokol tarafı, basın tribünü hariç kalan koltuklar satıldı. Kombinelerin en ucuzu 6 bin en pahalısı 44 bin TL’den satıldı. 42 bin kombine satış rakamına ulaşan Galatasaray Kulübü’nün haftalık bilet satışı için elinde sadece 2 bin adet koltuk kaldı. Bunun yanı sıra VİP koltuk ve localar ise tükendi. En ucuz 8 kişilik olan ve 48 bin dolar fiyatı bulunan locaların tamamı satıldı. Galatasaray, kombine-VIP-loca satışlarıyla 400 milyon TL gelir elde etti.

Erden Timur: Lale Orta devam ederse federasyona tavrımızı gösteririzErden Timur: Lale Orta devam ederse federasyona tavrımızı gösteririz

Forma satış rekoru kırıldı

Galatasaray Başkan Yardımcısı ve Mağazacılık A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Özgörkey, Sabah’a yaptığı açıklamada “Fenerbahçe maçında Türkiye’de 1 milyon 300 bin dolarlık Galatasaray ürünü satıldı. Derbi günü tüm Türkiye’de satılan 28 bin 500 adet forma bir rekor” dedi.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.