Galatasaray seyirci rekoru kırmak için gün sayıyor

Galatasaraylı taraftarları tüm zamanların seyirci rekorunu kırmak için Başakşehir, Sivas ve Fenerbahçe maçlarını bekliyor. Sarı kırmızılar gelecek sezon için satışa çıkan kombinelere de büyük ilgi gösterdi.

Spor 6 Mayıs 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Galatasaray taraftarı sezon başında beri takımını yalnız bırakmadı.

Galatasaray 2023- 24 sezonu kombine yenileme satışlarını sezon bitmeden 18 Nisan’da başlattı. 18 Nisan günü rekor ilgi gören kombine ve VIP koltuk yenileme sayısı 19 bini aşarak kulüp tarihindeki en yüksek yenileme rakamına ulaştı. Yapılan yenileme bir önceki yılın yüzde 40’ından daha fazla.

MHK'da kaos TFF'de kaos!MHK’da kaos TFF’de kaos!

Öte yandan Galatasaray bu sezon Süper Lig’deki toplam seyirci rekorunu kırmaya çok yakın. Şu ana kadar 670 bin 441 kişi sarı-kırmızılı takımın maçlarını tribünden izledi. Lig ortalamalarına bakıldığında 44 bin 696 kişi ile tüm zamanların rekoru kırıldı. Şimdiye kadar ligde en yüksek seyirci ortalaması 2017- 18 sezonunda (697 bin 858) elde edilmişti. Galatasaray evinde ligde 3 maça (Başakşehir, Sivas ve Fenerbahçe) daha çıkacağı düşünülürse toplam kişi sayısında da yeni bir rekora imza atılacak. Galatasaray bu sezon 52 bin kapasiteli Nef Stadı’nda en yüksek seyirciye Beşiktaş derbisinde ulaştı. Bu aynı zamanda ligin de yeni rekoruydu. Fenerbahçe’yle oynanacak ligin son maçında bu rekorun yenilenme ihtimali yüksek görülüyor.

Ahmet Nur Çebi'den yaylım ateşi: Bu ligin tescilini onaylamamAhmet Nur Çebi’den yaylım ateşi: Bu ligin tescilini onaylamam

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.