Galatasaray, UEFA’ya ilk kadro bildirimini yaptı: 4 eksik

Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda Zalgiris ile karşılaşacak olan Galatasaray, ilk kadro bildirimi UEFA'ya yaptı. Kadroda 4 oyuncunun olmaması dikkat çekti.

Spor 22 Temmuz 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı
Galatasaray, UEFA'ya kadrosunu bildirdi.

Galatasaray, ülkemizi Şampiyonlar Ligi temsil etmek adına 3 eleme turu geçmek durumunda. Bu turlardan ilkinde Zalgiris ile kozlarını paylaşacak temsilcimiz, 25 Temmuz salı saat 19.00’da Litvanya deplasmanında sezonun ilk resmi maçına çıkacak. Sarı-kırmızılılar söz konusu maç öncesi UEFA’ya ilk kadro bildirimini yaptı.

25 kişilik kadroda yeni transferlerden Angelino ve Halil Dervişoğlu da yer aldı. Takımla beraber kampta bulunan isimlerden Taylan Antalyalı, Oğulcan Çağlayan, Alexandru Cicaldau ve Christian Luyindama verilen kadroda yer almadı.

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin 1959 öncesi şampiyonluk polemiğinde yeni perde: Milattan önceki şampiyonluklar...Galatasaray ve Fenerbahçe’nin 1959 öncesi şampiyonluk polemiğinde yeni perde: Milattan önceki şampiyonluklar…

Icardi yetişmedi

Okan Buruk ve Erden Timur yaptıkları açıklamalarda Mauro Icardi’nin Avrupa’daki ilk maça yetişmesini umduklarından bahsediyorlardı. Ancak oyuncu, eşi ve menajeri Wanda Nara’nın sağlık sorunları nedeniyle ülkeye gelemedi. Dolayısıyla resmi imzaların atılamadığı oyuncunun gelecek turlarda Galatasaray kadrosunda yer alması olası. Öte yandan transferin gerçekleşmesi halinde maçtan bir gün önce de kadroda değişiklik yapılabiliyor.

Dzeko ve Icardi'ye meydan okudu... 'Başakşehir'in Piatek'i var'Dzeko ve Icardi’ye meydan okudu… ‘Başakşehir’in Piatek’i var’

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.