Galatasaray’da Icardi bir süre yok!

Galatasaray, Mauro Icardi'nin Fenerbahçe maçında aldığı darbe sonrası yüz kemiklerinde kırık oluşan Mauro Icardi’nin bir süre oynamamasına karar verildiğini açıkladı. Arjantinli futbolcunun hangi maçlarda olmayacağı belli oldu.

Spor 5 Ocak 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı
Icardi, Fenerbahçe maçında sakatlanmıştı.

Galatasaray, Arjantinli futbolcu Mauro Icardi’nin sağlık durumu hakkında bilgilendirmede bulundu. Sarı kırmızılılardan yapılan açıklamada, “Süper Lig’in 18. haftasındaki Fenerbahçe maçında aldığı darbe sonrası yüz kemiklerinde kırık oluşan futbolcumuz Mauro Icardi’nin yapılan göz hastalıkları, kulak-burun-boğaz ve plastik cerrahi konsültasyonları sonucu bir süre oynamamasına karar verilmiştir. Travmanın 20. gününden sonra yapılacak değerlendirmenin ardından oyuncumuz gerekli görülürse bir maske yardımıyla oynayabilecektir” denildi.

Elde Halil Dervişoğlu kaldı

Icardi’nin sakatlığının sürmesinin ardından Cim bom’da orjinal mevikisi santrfor olan bir tek Halil Dervişoğlu kaldı. Diğer forvet Cedirc Bakambu Afrika Kupası nedeniyle Kongo Milli Takımı’na gitti.

Galatasaray'da ocak ayı maçlarının biletleri satıştaGalatasaray’da ocak ayı maçlarının biletleri satışta

Icardi hangi maçlarda yok?

Alınan bilgiye göre Icardi, Süper Lig’de Konyaspor, Sivasspor ve Türkiye Kupası’nda Ümraniyespor karşılaşmasında kesin olarak forma gilmelyecek. Oyuncunun Kayserispor karşılaşmasına yetiştirilmeye çalışılıyor.

27 maçta 17 gol attı

Bu sezon Sarı-Kırmızılı forma ile 27 maçta görev alan Mauro Icardi, 17 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. Arjantinli futbolcunun altı asisti bulunuyor.

Galatasaray'ın yıldızı Icardi bu kez 'soru' oldu!Galatasaray’ın yıldızı Icardi bu kez ‘soru’ oldu!

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.