Galatasaray’dan imza şov ve gövde gösterisi: Icardi’nin gerçek maaşını Özbek açıkladı

Galatasaray, yaptığı flaş transferler için imza töreni düzenledi. Törende Icardi, Zaha, Kaan, Angelino ve Bakambu dışında devre arası kadroya katılan ancak 6 Şubat depremleri nedeniyle imza töreni yapılamayan Zaniolo da yer aldı. Icardi’nin maaşı hakkında çarpıcı açıklama Dursun Özbek’ten geldi.

Spor 31 Temmuz 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı
Galatasaray'dan gövde gösterisi.

2022-23 sezonu Süper Lig şampiyonu Galatasaray, benzer başarıyı göstermek ve Şampiyonlar Ligi’nde de iddialı olmak adına flaş transferlerine bu yaz devam etti. Angelino ile anlaşan sarı-kırmızılılar forvet bölgesine Cedric Bakambu eklemesi yaptı. Ezeli rakibi Fenerbahçe’nin uzun süre boyunca kadrosuna katmak için uğraştığı Wilfried Zaha’yı da transfer eden Galatasaray, Kaan Ayhan’ın da bonservisini aldı. Sarı-kırmızılılar son olarak Mauro Icardi transferini duyurdu.

Galatasaray, söz konusu yıldızlara ek olarak Nicolo Zaniolo’nun da katıldığı, Erden Timur, Metin Öztürk, Başkan Dursun Özbek gibi isimlerin hazır bulunduğu ve 35 bin Galatasaray taraftarının geldiği bir imza töreni düzenledi. Rams Park’taki imza töreni adeta şölen havasında geçti. Yeni transferler ve 6 Şubat depremleri nedeniyle imza töreni düzenlenemeyen Nicolo Zaniolo kendilerini Galatasaray’a bağlayan sözleşmelere imza attılar.

Metin Öztürk: Galatasaray Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalacakMetin Öztürk: Galatasaray Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalacak

Amaç Avrupa’da zirve

Törende konuşan Başkan Dursun Özbek, yeni sezon hedefleriyle alakalı şu sözleri dile getirdi: “”Sizin desteğinizle bugün Türkiye’nin en çok kıskanılan, gıpta ile bakılan kulübü Galatasaray olmuştur. Buradaki kalabalığı, coşkuyu ve sevgiyi gören her Galatasaraylının benim gibi tarifi imkansız duygular içinde olduğunu biliyorum. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren bu anı paylaşmak için çalıştık. Amacımız, Galatasaray’ımızı birlik ve berberlik içinde eskiden olduğu gibi Avrupa’nın zirvesine çıkarmak. Çünkü bizim yerimiz orası. Türkiye’nin ilklerini başarmış Galatasaray’ımıza zirvede olmak her zaman yakışmıştır, bundan sonra da yakışacaktır. Kurucumuz Ali Sami Yen’in koyduğu hedefe doğru ilerleyeceğiz, yani Türk olmayan takımları birer birer yeneceğiz.”

Dursun Özbek ve Wilfried Zaha.

“Icardi 10 milyona imza attı”

Başkan Dursun Özbek’in açıklamalarından en fazla dikkat çeken noktalardan biri Mauro Icardi’nin maaşıyla ilgili kısım oldu. Başkan “Kıymetli oyuncumuz Icardi, yıllık yaklaşık 40 milyon avroluk teklifi reddetti. Sponsorlarımızın 4 milyon avrosunu karşıladığı toplamda 10 milyon avroluk gelire imza atmıştır. Bu anlattıklarım dahi nasıl bir süreç yaşandığının en güzel örneği. Kendisi bu konularda isminin geçmesini istemese de Erden kardeşim ve Nef ailesi başta olmak üzere tüm sponsorlarımız imkansız denileni başarmak için yanımızda oldu. Bize destekleri çok büyük olan değerli sponsorlarımız sağ olsun, var olsun” dedi. Icardi’nin KAP’a bildirilen maaşı 6 milyon Euro olarak geçiyordu.

Icardi, ailesi ve Aşkın Olayım bir arada.

Törende Başkan Dursun Özbek ve Başkan Vekili Erden Timur sevgi gösterileriyle karşılandı. Yeni imza atan oyuncular bir bir sahaya çıkarken Wilfried Zaha, Fenerbahçe’ye mesaj içerecek şekilde Emir Can İğrek’in ünlü şarkısı “Ali Cabbar” ile sahaya geldi. Mauro Icardi sahaya ailesiyle beraber çıkarken Simge’nin “Aşkın Olayım” şarkısı Rams Park’ı inletti. Arjantinli orta sahaya gelerek üçlü çektirdi. Törenin ardından takım ve teknik direktör Okan Buruk, taraftarın yoğun tezahüratları eşliğinde Zalgiris maçı hazırlıklarını sürdürdü.

Galatasaray taraftarından takımına büyük destek.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.