Galatasaray’ın Sparta Prag maçını Anthony Taylor yönetecek

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi rövanş maçında Sparta Prag ile karşılaşacağı mücadelede İngiliz hakem Anthony Taylor düdük çalacak.

Spor 20 Şubat 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı
UEFA, Galatasaray'ın Sparta Prag rövanşına Anthony Taylor'ı atadı.

22 Şubat Perşembe günü Çekya’da Sparta Prag ve Galatasaray arasında oynanacak UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçında İngiliz Anthony Taylor görev alacak. Tecrübeli hakemin yardımcılıklarını yine İngiltere’den Gary Beswick ve Adam Nunn üstlenecek. Müsabakanın dördüncü hakemi ise John Brooks olacak.

Bu sezon ikinci Galatasaray maçı

Anthony Taylor bu sezon ikinci kez sarı-kırmızılıların maçını yönetecek. Sezon başında da yine Galatasaray’ın bir deplasman maçında görev alan İngiliz, 23 Ağustos 2023 tarihinde Molde ile Galatasaray arasında oynanan Şampiyonlar Ligi Play-off maçında düdük çalmıştı. Karşılaşmayı Galatasaray Midtsjö’nün son saniyede attığı golle 3-2 kazanmıştı.

Geçmişi büyük finallerle dolu

Son olarak 17 Şubat’ta Tottenham’ın Wolverhampton’a 2-1 yenildiği Premier Lig maçında düdük çalan Taylor, geçmişte FA Cup, UEFA Uluslar Ligi, FIFA Dünya Kulüpler Kupası, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Süper Kupası finallerinde görev almıştı.

Nazar etme ne olur çalış senin de olur! Barış Alper Yılmaz...Nazar etme ne olur çalış senin de olur! Barış Alper Yılmaz…

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.