Gambiyalı futbolcuları Fildişi Sahili’ne götüren uçak oksijensiz kaldı

Afrika Uluslar Kupası'nda mücadele edecek Gambiya Milli Takımı'nı Fildişi Sahili'ne götürmek üzere taşıyan uçakta oksijen yetersizliği yaşandı, bazı futbolcular bayıldı.

Spor 12 Ocak 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı
Gambiya uçağında enteresan olay.

Fildişi Sahili’nin ev sahipliği yapacağı Afrika Uluslar Kupası yarın başlayacak. Kupa öncesi Gambiya Milli Takımı enteresan bir olay yaşadı. Takımı organizasyonun yapılacağı ülkeye taşıyan uçakta oksijen yetersizliği yaşandı. Bazı futbolcular bayıldı, olaydan ciddi şekilde etkilenen iki futbolcu son antrenmana katılamadı. Bu oyuncuların ismi açıklanmadı.

Gambiya’da Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş’ta forma giyen Omar Colley ve Ankaragücü’nde forma giyen Ali Sowe gibi isimler de yer alıyor.

Klopp'tan Endo ve Salah'a: Umarım erken elenirlerKlopp’tan Endo ve Salah’a: Umarım erken elenirler

Beşiktaş’tan Colley açıklaması

Durumun basına yansıması sonrası Süper Lig ekibi Beşiktaş da kadroda bulunan savunma oyuncusu Omar Colley hakkında açıklama yaptı. Siyah-beyazlı kulüp “Gambiya Milli Takımı’nın Afrika Kupası için yaptığı uçak yolculuğunda uçağın boyutu nedeniyle yaşanan oksijen eksikliğinden etkilenen futbolcumuz Omar Colley ve Gambiya Milli Takımı kafilesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Futbolcumuzla temas sağlanmış, kendisinin ve takım arkadaşlarının sağlığının iyi olduğu öğrenilmiştir.” dedi.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.