Gana’ya Süper Lig’den üç savunmacı

13 Ocak tarihinde Fildişi Sahili'nde başlayacak Afrika Uluslar Kupası öncesi Gana Milli Takımı kadrosu açıklandı. Kadroda Fenerbahçe'den Alexander Djiku, Beşiktaş'tan Daniel Amartey ve Samsunspor'dan Kingsley Schindler yer aldı.

Spor 2 Ocak 2024
Bu haber 5 ay önce yayınlandı
Gana Milli Takımı'nın savunma hattına Süper Lig aşısı.

Afrika Uluslar Kupası devam eden kulüp sezonunu etkileyecek. Birçok takımın önde gelen yıldızları ülkelerinin kıtanın en önemli turnuvasında söz sahibi olabilmesi için mücadele edecek. Son olarak Gana’nın kadrosu açıklandı. Turnuvanın öne çıkan ekiplerinden Gana’ya Süper Lig’den üç savunmacı birden gitti. Fenerbahçe’nin başarılı geçirdiği ilk yarı boyunca en belirleyici oyuncularından olan Alexander Djiku Gana kadrosunda yerini aldı. Daha önce Fenerbahçe forması giyen Bright Osayi Samuel de Nijerya Milli Takım kadrosuna davet edilen isim olmuştu. Beşiktaş’ın hayal kırıklığı yaratan transferlerinden Daniel Amartey de kupada yer alacak. Gana’nın turnuva kadrosunda yer alan bir diğer isim Samsunspor’un savunmacısı Kingsley Schindler.

Turnuva 13 Ocak tarihinde başlayacak ve finale kalan takım 11 Şubat tarihinde son maçı oynayacak. Fildişi Sahili’nin ev sahipliği yapacağı organizasyon süresince takım kadrolarında yer alan futbolcular beş lig maçını kaçırma tatsızlığı yaşatabilir.

Taraftar 'İsmail hoca arıyor' dedi, Osayi kahkahalara boğulduTaraftar ‘İsmail hoca arıyor’ dedi, Osayi kahkahalara boğuldu

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.