Garnacho Puskas’a göz kırpıyor, Manchester United kazanıyor

Premier Lig’de Manchester United, Everton deplasmanında Alejandro Garnacho’nun da olağanüstü golüyle 3-0 kazandı. Aston Villa ise Tottenham deplasmanından galibiyetle döndü.

Spor 27 Kasım 2023
Bu haber 6 ay önce yayınlandı

Son dönemde sakatlıklara rağmen aldığı üst üste galibiyetlerle ligin formda ekiplerinden Manchester United, 10 puan silme cezasının şokunu atlatma aşamasında olan Everton’a konuk oldu.

United henüz 3. dakikada belki de senenin en güzel golüyle öne geçti. Alejandro Garnacho röveşatayla topu ağlara yolladı. Devre böyle biterken son dönemlerin formsuz oyuncusu Marcus Rashford eylül ayı başından beri ilk lig olünü 56. dakikada penaltıdan attı. Anthony Martial 75. dakikada skoru belirledi ve Manu 3 puanı 3 golle aldı. United 24 puanla 6. sırada, Everton ise 4 puanla 19. sırada yer alıyor.

Günün diğer maçında Tottenham, Aston Villa’yı ağırladı. 22’de Giovani Lo Celso ile öne geçen ev sahibi, 25’te Ollie Watkins’in golüne engel olamadı. Bu gol VAR’dan döndü ancak 45+7’de bu kez Pau Torres skoru dengeledi. Ollie Watkins 61. dakikada ofsayta takılmadı ve Villa öne geçip maçtan 3 puanla ayrıldı. Birmingham ekibi 28 puanla 4. sıraya geldi. Tottenham ise üst üste 3. mağlubiyetini alarak 26 puanla 5. sırada kaldı.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.