Gökdeniz Karadeniz Rubin Kazan’a geri döndü

Kariyerinin büyük kısmını Trabzonspor ve Rubin Kazan gibi takımlarda geçiren futbol insanı Gökdeniz Karadeniz Rusya’ya döndü. Karadeniz, Rubin Kazan’ın pilot takımı Rubin 2’yi çalıştıracak.

Spor 8 Temmuz 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı
Karadeniz, efsanesi olduğu takıma geri döndü.

Rubin Kazan, pilot takımı Rubin 2’nin başına kulübün eski oyuncularından Gökdeniz Karadeniz’in getirildiğini açıkladı. Kulüp haberi “Rubin Kazan’ın efsanevi orta saha oyuncusu Gökdeniz Karadeniz, Rubin-2’nin teknik direktörlüğüne getirildi” şeklinde duyurdu.

Karadeniz, futbolculuk kariyerinin 10 senesini geçirdiği Rubin Kazan’da iki Rusya Ligi şampiyonluğunu yaşamıştı ve takımının lig tarihindeki en golcü futbolcusu olmuştu. Kazan’da Başkan Marat Safiullin Gökdeniz’in kulübe dönmesinden kaynaklı mutluluklarını dile getirirken “O bir Rubin Kazan efsanesi, karizmatik bir kişilik, olağanüstü bir oyuncu. Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte onu Rubin’e geri getirmeye karar verdik. Bilgi ve becerilerini genç nesle aktarabileceğinden eminiz. Yeni kariyerinde zaferler, başarılı ve verimli çalışmalar diliyorum.” açıklamasında bulundu.

Karadeniz’in teknik direktörü olacağı Rubin-2 Rusya İkinci Futbol Ligi’nde mücadele ediyor.

Trabzonspor’da Lahtimi krizi: Takım kampta o tatildeTrabzonspor’da Lahtimi krizi: Takım kampta o tatilde

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.