Gökhan Gönül yeşil sahalara takım elbiseyle dönüyor

Futbolculuk kariyerini geçen sezonun sonunda Rizespor'da noktalayan Gökhan Gönül futbola dönmeye hazırlanıyor. Eski milli sağ bek Türkiye U21 Milli Takımı'nda yardımcı antrenörlük görevini üstlenecek.

Spor 20 Mart 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı
Gökhan Gönül teknik adamlık kariyerine başlıyor.

Geçmişte Beşiktaş ve Fenerbahçe formalarını giyen, profesyonel futbolculuk kariyerini ise Rizespor’da noktalayan Gökhan Gönül futboldan uzak kalamadı. Sports Digitale’ın haberine göre eski milli futbolcu U21 Milli Takımı’nda yardımcı antrenörlük görevine getirildi. Bu görev Gökhan Gönül’ün ilk teknik adamlık tecrübesi olacak.

Gökhan Gönül U21 Milli Takımı teknik direktörü Levent Sürme’nin yardımcılığını üstlenecek. Sürme’nin mevcut yardımcıları Volkan Arslan ve Orhan Şam’ın de göreve devam etmesi bekleniyor.

Futbolculuk kariyerinde üç Süper Lig, üç Süper Kupa, iki kez de Türkiye Kupası şampiyonluğu bulunan Gökhan Gönül milli formayı 66 kez terletmişti. Gönül ay-yıldızlı formayla çıktığı maçlarda bir kez gol sevinci yaşarken sekiz de asist yapma başarısı göstermişti.

Aziz Yıldırım: Devlet kurşunlanma olayını çözmezse bunlar yaşanırAziz Yıldırım: Devlet kurşunlanma olayını çözmezse bunlar yaşanır

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.