Guduric’le Calathes’te bir umut

Fenerbahçe, Belgrad'da oynayacağı EuroLeague maçları öncesi geçtiğimiz haftayı sakatlıkları nedeniyle kaçıran Marko Guduric ve Nick Calathes'i kafileye dahil etti.

Spor 14 Kasım 2023
Bu haber 6 ay önce yayınlandı
Fenerbahçe'de Calathes ve Marko Guduric takımla beraber Belgrad'a gitti.

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı sakatlıkların pençesinden kurtulmaya çalışıyor. Metecan Birsen’in uzun süreli yokluğuna sırasıyla Raul Neto ve kiralık olarak Litvanya’da forma giyen Arturs Zagars eklendi. Ardından Tyler Dorsey sakatlık yaşadı ve beklenenden erken biçimde sahalara döndü. Olympiacos maçında kusursuz oynadığı ilk çeyreğin ardından 1 aya yakın sahalardan uzak kalacağı açıklanan Dyshawn Pierre’e Süper Lig maçında Sertaç Şanlı’nın ve ardından Nick Calathes’le Marko Guduric’in sakatlıkları eklendi.

Partizan deplasmanına son derece kısıtlı rotasyonla çıkan sarı-lacivertliler son derece iyi mücadele ettikleri maçı son nefeste kaybettiler. Kızılyıldız ve Maccabi’yle çift maç haftasında yine Belgrad’da karşılaşacak takım Sırbistan’a gitti. Verilen bilgiye göre kafilede Marko Guduric ve Calathes yer aldı. Iki oyuncunun durumu net değil. Maç saatinde oynayıp oynamayacakları belli olacak. Sertaç, Metecan ve Pierre ise tedavilerine devam edilmek üzere İstanbul’da kaldılar.

Fenerbahçe’de koç Dimitris Itoudis zorlu Kızılyıldız deplasmanı öncesi açıklamalarda bulundu. Yunan koç “Kızılyıldız, çok yetenekli bir takım. Özellikle yaratıcı kısaları ve atletik uzunları sayesinde hücumda çok deneyimli ve iyi bir ekiple karşılaşacağız. Zorlu bir maç bizi bekliyor.” değerlendirmesinde bulundu.

Galatasaray'da serbest düşüş, Fenerbahçe liderliği sürdürüyorGalatasaray’da serbest düşüş, Fenerbahçe liderliği sürdürüyor

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.