Halil Umut Meler’e ikinci görev: Polonya-Avusturya

Avrupa Futbol Şampiyonası'nda görev yapan Türk hakem Halil Umut Meler 21 Haziran Cuma akşamı saat 19.00'da oynanacak Polonya-Avusturya maçında düdük çalacak.

Spor 19 Haziran 2024
Bu haber 3 hafta önce yayınlandı
Halil Umut Meler'e bir görev daha.

Türk hakemlerini Avrupa Futbol Şampiyonası’nda temsil eden Halil Umut Meler’e UEFA’dan bir görev daha: Polonya-Avusturya maçında düdük çalacak. Türkiye Futbol Federasyonunun internet sitesindeki açıklamaya göre Berlin Olimpiyat Stadı’nda 21 Haziran Cuma günü TSİ 19.00’da başlayacak maçta Meler’in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Kerem Ersoy yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi Slovenya Futbol Federasyonundan Rade Obrenovic olacak.

Halil Umut Meler ilk grup maçlarında Belçika’nın Slovakya ile oynadığı karşılaşmayı yönetmiş,  E Grubu’ndaki karşılaşmayı Slovakya 1-0 kazanmıştı. Belçika’nın iki golü VAR incelemesinden sonra iptal edilince özellikle Belçika kamuoyu Meler’ie eleştirmişti.

Turnuvanın ölüm grubu olarak nitelendirilen D Grubu’nda ilk maçlarını kaybeden iki takım Polonya ve Avusturya karşılaşacak. Polaklar ilk karşılaşmalarında Hollanda’ya Wout Weghorst’un ayağından gelen golle 2-1 yenilmişti. Avusturya ise Fransa’ya karşı 1-0 kaybetmişti.

Arda Güler... Türkiye güler... Almanya'da galibiyet türküsüArda Güler… Türkiye güler… Almanya’da galibiyet türküsü

Güneşin oğlu ArdaGüneşin oğlu Arda

İspanyol basınının manşetlerinde Arda Güler varİspanyol basınının manşetlerinde Arda Güler var

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.