Halkbank’ın gücü Perugia’ya yetmedi

İlk defa Kulüpler Dünya Şampiyonası'nda mücadele eden Halkbank, yarı finalde Sir Sicoma Perugia'ya yenildi ve final şansını kaybetti. Ankara ekibi Suntory Sunbirds ile üçüncülük maçına çıkacak.

Spor 9 Aralık 2023
Bu haber 5 ay önce yayınlandı
Halkbank, İtalyan ekibi önünde ilk iki sette varlık gösteremedi.

Halkbank Erkek Voleybol Takımı, 2023 FIVB Kulüpler Dünya Şampiyonası yarı final maçında İtalyan ekibi Sir Sicoma Perugia’ya 3-0 yenildi.

Hindistan’ın Bengaluru kentinde düzenlenen organizasyonun yarı final mücadelesinde başkent ekibi, ilk iki sette varlık gösteremedi. Son derece üstün bir oyun sergileyen Sir Sicoma Perugia’ya 25-14 ve 25-16’lık setlerle 2-0 öne geçti.

Cristiano Ronaldo yazılır tarih yazıcı okunur!Cristiano Ronaldo yazılır tarih yazıcı okunur!

Karşılaşmanın üçüncü seti büyük bir çekişmeye sahne oldu. Bir Halkbank bir Peruggia’nın öne geçtiği sette son gülen 31-29’luk skorla İtalyan ekibi oldu. Maçı 3-0 kazanan Peruggia finale yükselirken Halkbank pazar günü saat 14.30’da turnuvada üçüncü olmak için sahaya çıkacak.

Alperen Şengün harika oynadı, son şampiyonun boynu bükük kaldıAlperen Şengün harika oynadı, son şampiyonun boynu bükük kaldı

Üçüncülük maçı Suntory Sunbirds’le

İki takımın rakipleri Japonya’nın Suntory Sunbirds (Japonya) veBrezilya’nın Itambe Minas arasında oynanan maçla  belli oldu. Rakibini yenen Minas finale yükselirken Halkbank üçüncü olabilmek için Suntory Sunbirds’le oynayacak.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.