Hong Kong’da Messi çılgınlığı: Önce heyecan sonra öfke

Lionel Messi'nin formasını giydiği Inter Miami, Hong Kong'da hazırlık maçı yaptı. Messi'nin kadroda olduğu maç için büyük ilgi gösteren Hong Konglu futbolseverler Messi'nin forma giymemesi sebebiyle büyük tepki gösterdi.

Spor 6 Şubat 2024
Bu haber 8 ay önce yayınlandı
Messi ve Suarez kulübede kaldı, Hong Kong taraftarı öfkelendi.

Inter Miami yeni MLS sezonu için hazırlıklarını sürdürüyor. Suudi Arabistan’da oynadıkları hazırlık maçları sonrası Hong Kong’a geçen takım burada da büyük ilgiyle karşılandı. Asyalı futbolseverler başta Lionel Messi olmak üzere Luis Suarez, Sergio Busquets, Jordi Alba gibi yıldızları kadrosunda barındıran takımı izlemek ve oyuncuları görmek için izdiham yarattı.

Hong Kong ile Inter Miami’nin karşı karşıya geldiği mücadeleyse taraftarların ilgi odağı oldu. Biletler 125 dolardan alıcı buldu. 38 bin kişinin yerinde takip ettiği maçta Messi ve Suarez süre almadı. Taraftarlar bir noktadan sonra “Messi’yi istiyoruz” sloganları attı. Ancak oyuncu oyuna dahil olmadı. Teknik direktör Gerardo Martino da karşılaşma sonunda “Luis ve Leo’yu oynatmak riskliydi. Taraftarların hayal kırıklığına uğradığını biliyoruz ve onlardan af diliyoruz” dedi.

Geçen hafta Inter Miami’nin El Nassr’la karşılaştığı mücadele de Messi ve Cristiano Ronaldo’nun son kez karşılaşacağı mücadele olarak lanse edilmişti. Fakat El Nassr’ın 6 gollü galibiyetinin olduğu akşam da Portekizli yıldız forma giymemişti.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.