İddia: Real Madrid, Arda Güler’i depresyondan koruyor

Real Madrid'de tekrar sakatlanan ve tedavisine başlanan Arda Güler'in depresyona girmemesi için uğraşıldığı, oyuncu için net bir dönüş tarihi belirlenmediği iddia edildi.

Spor 14 Kasım 2023
Bu haber 6 ay önce yayınlandı
Arda Güler'i depresyondan korumak isteyen Madrid sakatlığı bile bile kadroya almış.

Marca’nın haberine göre Real Madrid, Arda Güler’i depresyona girmekten koruyor. Jose Felix Diaz’ın yazdığı habere göre genç yıldızın son sakatlığı için bu kez dönüş tarihi verilmedi. Ancelotti bu sakatlığın o kadar ciddi olmadığını belirtmiş ve Arda’nın milli aradan sonra hazır olabileceğini söylemişti.

Arda yaz aylarında menisküsünden sakatlık yaşadı. Bu sakatlıktan sonra ameliyat olan Güler, 2 aya yakın sahalardan uzak kaldı. Eylül sonunda forma giymeye hazırlanan oyuncu bu kez adale sakatlığı geçirdi. LaLiga’da Rayo Vallecano maçında ilk defa kadroya giren Arda bu maçta forma şansı bulamadı. Daha sonra Braga’yla oynanan maçta da kadroda yer alan oyuncu Real’in rakibini farklı geçtiği maçta da süre alamadı.

Maçtan sonra Arda’nın tekrar sakatlandığı haberi geldi. Marca’ya göre Carlo Ancelotti Arda’ya sakatlığını bile bile kadroda yer verdi. Real Madrid soyunma odası da sakatlıktan haberdardı ancak mental açıdan oyuncunun etkilenmemesi adına kulübede olmasını istedi. Habere göre Real’in genç oyuncuya güveni tam ve onun gelecekte Madrid’in parlayan yıldızlarından biri olacağından eminler.

İddia: Arda’nın sakatlığı doktoru işinden etti… Madrid Mihic’i kovduİddia: Arda’nın sakatlığı doktoru işinden etti… Madrid Mihic’i kovdu

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.