İddia: Recep Tayyip Erdoğan’ın Vladimir Putin’e sorduğu futbolcu Rizespor’a transfer oluyor

Geçtiğimiz günlerde bir araya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in yaptığı görüşme sonrası, Erdoğan'ın Putin'e bir futbolcudan bahsettiği söylenmişti. Söz konusu oyuncunun Rizespor'a transfer olan Minchev olduğu iddia edildi.

Spor 9 Eylül 2023
Bu haber 8 ay önce yayınlandı
Erdoğan'ın Putin'e soracağı futbolcu Süper Lig yolunda.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin 5 Eylül tarihinde bir araya gelmişlerdi. İkilinin görüşmesi sonrası vedalaşmaları sırasında aralarında geçen konuşma futbol basınında çok konuşuldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Putin’e Çekya Ligi ekiplerinden Sparta Prag’da oynayan bir oyuncuyu sordu. Putin bunu ileteceklerini belirtti. Bu oyuncunun hangi oyuncu olduğu merak yarattı. Son olarak Ajansspor’un haberine göre Rizespor Sparta Prag’da oynayan Rus forvet Martin Minchev ile anlaştı. Gazeteci Ayhan Şensoy ise Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Putin’e sorduğu futbolcunun Minchev olduğunu iddia etti.

Beşiktaş'ın kapısından döndü Fenerbahçe'ye imza attı: Kerem GündüzBeşiktaş’ın kapısından döndü Fenerbahçe’ye imza attı: Kerem Gündüz

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.