Inter’de Hakan Çalhanoğlu sahnede

Hakan Çalhanoğlu'nun gol attığı maçta Inter, zorlu Atalanta deplasmanında 2-1 kazandı ve liderlik koltuğunu korudu. Serie A'da yaşananlar...

Spor 5 Kasım 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı
Hakan Çalhanoğlu takımını 1-0 öne geçiren golü attı.

İtalya Serie A’nın 11. haftasında Atalanta ile Inter karşı karşıya geldi. Gewiss Stadyumu’nda oynanan mücadeleyi konu ekip Inter 2-1 kazandı.

Inter, 40. dakikada Hakan Çalhanoğlu’nun penaltı golüyle öne geçti. Lautaro Martinez, 57. dakikada skoru 2-0’a getirdi. Gianluca Scamacca, 61. dakikada Atalanta’nın tek golünü attı.


Inter’in bileği bükülmüyor

Ligde yenilmezlik serisini 5 maça çıkaran Inter, 28 puanla zirvedeki yerini korudu. Atalanta ise bu sezon 4. kez yenildi ve 19 puanda kaldı. Inter, gelecek hafta Frosinone’yi ağırlayacak. Atalanta ise Udinese deplasmanına gidecek.

Harry Kane 'Der Klassiker'de açılışı yaptı: Hat-trickHarry Kane ‘Der Klassiker’de açılışı yaptı: Hat-trick

Milan evinde kaybetti

İtalya Serie A’da Milan, sahasında Udinese’ye 1-0 mağlup olarak ligde üst üste üçüncü kez puan kaybı yaşadı. Golsüz tamamlanan ilk yarının ardında Udinese, 62. dakikada penaltıdan Roberto Pereyra’ın golüyle öne geçti. Kalan dakikalarda üstünlüğünü koruyan konuk ekip, sahadan 3 puanla ayrılırken ligdeki ilk galibiyetini elde etti.

Arsenal artık yenilmez değilArsenal artık yenilmez değil

Ligde üst üste üçüncü puan kaybını yaşan Milan, 22 puanda kalırken Udinese 10 puana yükseldi. Serie A’da gelecek hafta Milan deplasmanda Lecce ile karşılaşacak. Udinese ise Atalanta’yı konuk edecek.

Günün diğer maçında son şampiyon Napoli, Salertina’yı deplasmanda 2-0 yendi.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.