İsmail Kartal: 9 sene oldu, buna son vermeliyiz

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarına Samandıra’da yaptığı idmanla başladı. İsmail Kartal, ilk antrenmanda oyuncularına şampiyonluk hasretini dindirme mesajı verdi.

Spor 3 Temmuz 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
Kartal'dan şampiyonluk mesajı.

Geçtiğimiz sezonu ezeli rakibi Galatasaray’ın arkasında ikinci sırada tamamlayan ve kupa hasretine Türkiye Kupası’nı kazanarak başlayan Fenerbahçe’de yeni sezon hazırlıkları başladı. Samandıra’daki idmanda Kartal “9 yıl geçti, artık bu işe bir son vermemiz gerekiyor. Allah’ın izniyle inşallah bu sene şampiyon biz olacağız. Şampiyon olmak için oyuncularımızla konuştum. Çok çalışacağız, herkes birbirine saygılı olacak. İnşallah sezon sonunda şampiyon olan taraf biz oluruz” şeklinde konuştu.

Fenerbahçe'nin yeni transferi Ryan Kent İstanbul'da: SabırsızlanıyorFenerbahçe’nin yeni transferi Ryan Kent İstanbul’da: Sabırsızlanıyor

Daha önce 2014-15 sezonu ve 2021-22 sezonunun bir kısmında Fenerbahçe’yi çalıştıran Kartal, takımdaki 3. görev dönemine attığı bir senelik imza sonrasında başladı. Kartal, “Taraftarlarımızı mutlu etmek istiyoruz. Onların hayallerini gerçekleştirebilmemiz için oyuncularımızla birlikte elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret edeceğiz. İnşallah mahcup olmayız. Yeni sezon hepimize hayırlı olsun” diyerek sezonu açtı.

İsmail Kartal, kamp programıyla alakalı bilgi verdi. Milli takımlara giden oyuncuların 5 Temmuz’a kadar kampa katılacağını bildiren tecrübeli çalıştırıcı “Ayın 8’inde Rusya’ya hareket edip, 3 hazırlık maçı oynayıp 15’inde geri geleceğiz” şeklinde konuştu. Fenerbahçe, Rusya’da bulunduğu süreçte 9 Temmuz’da Zenit, 12 Temmuz’da Kızılyıldız ve 15 Temmuz’da Neftçi Bakü ile karşılaşacak. Fenerbahçe 15 Temmuz’daki maçın ardından yurda dönecek.

Barcelona, Arda Güler için İstanbul'daBarcelona, Arda Güler için İstanbul’da

İlk idmana yönetimden ilgi

Fenerbahçe’de sezonun ilk idmanına İngiliz kanat oyuncusu Ryan Kent de katıldı. Kent, öğle saatlerinde transferi duyurulduktan sonra ayağının tozuyla ilk idmanda takım arkadaşlarıyla birlikte çalıştı. Başkan Ali Koç ve yönetim kurulu üyeleri de antrenmanı yerinde takip ettiler.

Fenerbahçe yönetimi idmanı yerinden takip etti.

Yardımcılar belli oldu

Fenerbahçe’de merak edilen konulardan bir diğer İsmail Kartal’ın ekibi de açıklığa kavuştu. Kulüpten yapılan açıklamaya göre Kartal’ın ekibinde bulunacak isimler şu şekilde:

Yardımcı Antrenör: Recep Karatepe

Yardımcı Antrenör: Zeki Murat Göle

Yardımcı Antrenör: Kemal Kurak

Yardımcı Antrenör: Sercan Terzioğlu

Kaleci Antrenörü: Haluk Kaplan

Kaleci Antrenörü: Yasin Cirav

Atletik Performans Antrenörü: Cengiz Sirkan

Atletik Performans Antrenörü: Cihan Mert Cengiz

Analiz Uzmanı: Melikşah Sezgin

Analist: Kerem Güneş

Analist: Mehmet Turhan Demir

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.