İsmail Kartal kadro derinliğine güveniyor

Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal kadronun genişliğine vurgu yaptı ve yoğun nisan fikstürüne hazır olduklarını söyledi.

Spor 24 Mart 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı
İsmail Kartal'dan yoğun geçecek nisan ayı öncesi açıklamalar.

UEFA Konferans Ligi’nde yoluna devam eden Fenerbahçe, Süper Kupa’nın ertelenmemesiyle beraber son derece yoğun bir nisan ayı fikstürüne hazırlanıyor. 3 Nisan’daki Adana Demirspor maçıyla yola çıkacak Kanarya 7 Nisan’da Şanlıurfa’da Galatasaray’la oynayacak. 11 Nisan’da Olympiakos deplasmanına gidecek Fenerbahçe ardından Karagümrük ve Sivasspor’la dış sahada karşılaşırken Olympiakos ile 18 Nisan’da rövanş maçına çıkacak. Fenerbahçe nisan ayını Beşiktaş’la sahasında oynayacağı karşılaşmayla noktalayacak.

Milliyet’in haberine göre Kartal’ın “Sezon başında yönetimimiz çok alternatifli ve kaliteli bir kadro kurdu. Bu oyuncular Süper Lig’de sezona 10’da 10 yaparak başladı. Bizim kadar oyuncularımızın da camianın şampiyonluk özleminin farkındalar ve kupayı kaldıracaklarına inanıyorlar. Ben bu zorlu maratonda onlara çok güveniyorum” dediği öğrenildi.

Fenerbahçe’de milli ara sonrası Becao, Bonucci ve Çağlar gibi oyuncuların dönmeleri bekleniyor. Öte yandan Ferdi Kadıoğlu ve Cengiz Ünder’in de milli ara sonrası için hazır olması muhtemel.

Sporda pazar gününün öne çıkanları.... Alperen'siz Rockets seriye bağladıSporda pazar gününün öne çıkanları…. Alperen’siz Rockets seriye bağladı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.