İtalya’da Inter’in günü!

İtalya Serie A’da lider Inter deplasmanda tek golle güldü. En yakın takipçisi Milan’la farkı üçe çıkarttı. Son şampiyon Napoli, Bologna deplasmanında 1 puana razı oldu.

Spor 25 Eylül 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı
Inter'de kaderi Dimarco belirledi.

Inter, Serie A’da lig sonuncusu Empoli’ye konuk oldu. Geçtiğimiz hafta Guiseppe Meazza’da ezeli rakibi Milan’ı 5-1’le geçen Inter, Empoli deplasmanından 3 puanı tek golle söktü aldı.

Karşılaşma Inter’ın üstünlüğüyle devam ederken, ilk yarıda Empoli kalecisi Etrit Berisha gole izin vermedi ve taraflar 0-0’lık skorla soyunma odalarına gitti. İkinci yarıya da hızlı başlayan Inter’de 51. dakikada Hakan Çalhanoğlu’nun kornerden kestiği top savunmadan sekti ve Dimarco’nun önünde kaldı. Topa sol ayağıyla gelişine vuran Dimarco böylelikle maçtaki tek golü de atmış oldu.

Napoli istikrarsız ilerlemeye devam ediyor

Lige her ne kadar 2’de 2 yaparak başlamış olsa da Napoli son üç haftadır galibiyete hasret kalıyor. Bologna deplasmanında da şeytanın bacağını kıramayan son şampiyon, 72. dakikada geçen sezona damga vuran Oshimen kazanılan penaltıyı gole çeviremeyince Bologna deplasmanında da 1 puana razı gelmek zorunda kaldı.

Juventus bindiği dalı kesti, Milan Leao ile güldüJuventus bindiği dalı kesti, Milan Leao ile güldü

Serie A’da diğer sonuçlar

Atalanta – Cagliari 2-0

Udinese – Fiorentina 0-2

Torino – Roma 1-1

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.