Jay Z Tottenham’ı satın alabilir

İngiliz basınında çıkan iddialara göre ünlü rap sanatçısı Jay Z’nin Premier Lig kulüplerinden Tottenham’ı satın alabileceği ileri sürüldü.

Spor 1 Ağustos 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı
Jay Z Tottenham'ı alabilir.

Premier Lig’in en değerli kulüplerinden biri olan ve büyük 6’lı diye tabir edilen grubun parçalarından biri olarak kabul edilen Tottenham satılabilir. Kulübün ABD’li sahibi Joe Lewis, ülkesinde 16 kez menkul kıymet dolandırıcılığı yapma suçlamasıyla karşı karşıya. Dolayısıyla Lewis kulübü satabilir. Söz konusu suçlamalar ortaya atılmadan önce de ara ara kulübün satışa çıkabileceği söylentileri ortaya atılmıştı.

Ancak bu seferki söylentilerde kulübün alıcısı olabilecek bir isim de ortaya atıldı. Bu isim ünlü ABD’li rap sanatçısı Jay Z’den başkası değil. Ünlü ismin kulübün 1 milyon 950 milyon sterline alabileceği söyleniyor. Jay Z’nin bu yatırımı ABD’li birtakım yatırımcılardan destek alarak yapması bekleniyor. Ünlü isim bundan tam 13 sene önce Arsenal takımıyla anılmış, o dönemde “Futbol endüstrisiyle alakalı pek bir bilgim yok ancak ileride bir fırsat çıkarsa neden olmasın?” demişti. Jay Z’nin NBA takımlarından Brooklyn Nets’te de hissesi bulunuyor.

Guardiola’nın prensleri bir bir ayrılıyor: Mahrez Arabistan yolcusuGuardiola’nın prensleri bir bir ayrılıyor: Mahrez Arabistan yolcusu

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.