Jets kazandı ama dağıldı

NFL'de ilk haftanın son maçında New York Jets, sahasında ağırladığı Buffalo Bills'i 22-16 yendi. Jets'te yeni transfer Aaron Rodgers yaşadığı sakatlık nedeniyle maçı yarıda bıraktı.

Spor 13 Eylül 2023
Bu haber 8 ay önce yayınlandı
NFL'de pazartesi gecesi maçını New York Jets kazandı.

NFL’de ilk haftanın kapanışı New York’taki MetLife Stadyumu’nda yapıldı. Yazı yıldız oyun kurucu Aaron Rodgers’ı kadrosuna katıp ses getirerek geçiren New York Jets, Josh Allen önderliğinde şampiyonluk umuduyla yola çıkan Buffalo Bills’i ağırladı.

Rodgers henüz maçın başında şanssız bir sakatlık yaşadı ve kenara gelmek durumunda kaldı. Henüz sakatlıkla alakalı net bir bilgi verilmezken ağır çekimde görüldüğü kadarıyla oyuncunun arka bacağında bir esneme olduğu, bunun aşil tendonu yırtılmasının tetiklediği bir travma olabileceği söylendi. Ardından gelen haberlere göre Rodgers’ın aşil tendonunu yırttığı ve sezonu kapadığı açıklandı.

Jets, Rodgers’ın yokluğunda Zach Wilson’la oynarken maç 16-16 sonuçlandı ve uzatmalara gidildi. Uzatmalara çaylak Xavier Gipsman damga vurdu. 65 yardalık koşu yapan Gipsman henüz ilk dakika dolmadan touchdown yaptı ve Jets sahadan 22-16 galip ayrılmayı başardı.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.