Josef de Souza’nın Çin macerası bitti

Bir dönem ülkemizde Fenerbahçe ve Beşiktaş formaları giyen Brezilyalı önlibero oyuncusu Josef de Souza, Beijing Guoan’dan ayrıldı.

Spor 12 Eylül 2023
Bu haber 8 ay önce yayınlandı
Brezilyalı Josef de Souza Türkiye'de Fenerbahçe ve Beşiktaş forması giydi.

Çin Süper Ligi ekiplerinden Beijing Guoan forması giyen Josef de Souza, takımdan ayrıldığını açıkladı. Josef de Souza, 30 Mart 2023 tarihinde Beşiktaş’tan ayrılarak Çin ekibine bedelsiz olarak transfer olmuştu. 34 yaşındaki futbolcu, Çin ekibiyle çıktığı 20 karşılaşmada 4 gol atarken 2 asist yaptı.

Josef de Sousa deprem bölgesine gitti, Arda'ya formasını götürdüJosef de Sousa deprem bölgesine gitti, Arda’ya formasını götürdü

Brezilyalı oyuncu, daha önce yaptığı açıklamada tekrar Türkiye’ye dönmek istediğini söymişti. Josef de Souza, “Buraya ilk geldiğimde mutluydum ama İstanbul’u ve takımları bilmiyordum. Şu anda oynadığım ve diğer tüm takımlara inanılmaz bir sevgi besliyorum. Türkiye, sonsuza kadar kalbimde olacak. Ne zaman olur bilmiyorum ama 1-2 sene içinde buraya tekrar dönmek istiyorum” demişti. 34 yaşındaki oyuncu Fenerbahçe ile çıktığı 136 karşılaşmada 16 gol ve 6 asist, Beşiktaş ile oynadığı 88 maçta ise 9 gol ve 4 asistlik performans sergilemişti.

Josef de Souza: Kendimi güvende hissetmediğim bir ligde kalamamJosef de Souza: Kendimi güvende hissetmediğim bir ligde kalamam

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.