Kane’nin laneti sürüyor! Bayern Münih’e şok

Harry Kane'nin ilk defa Bayern Münih forması giydiği maçta Leipzig Olmo'nun üçlemesiyle Almanya Süper Kupası'nı kazandı. Böylece Kane kariyerindeki sıfır kupa istastistiği sürdü.

Spor 13 Ağustos 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı

Almanya Birinci Futbol Ligi’nde (Bundesliga) geçen sezon şampiyon olan Bayern Münih ile Almanya Kupası’nı kazanan Leipzig Münih’teki Allianz Arena’da karşılaştı. Karşılaşmaya hızlı başlayan Leipzig, 3. dakikada Dani Olmo’nun golüyle 1-0 öne geçerken, 44. dakikada aynı oyuncuyla fileleri bir kez daha havalandırdı ve ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı.

Real Madrid Bellingham ile güler!Real Madrid Bellingham ile güler!

Kim Min Jae ve Harry Kane ikinci yarıda oyuna girdi

Fenerbahçe’nin eski oyuncularından Güney Koreli stoper Kim Min-Jae’nin yanı sıra İngiliz forvet Harry Kane transferinin açıklandığı gün Bayern Münih forması giydi. Kim Min-Jae 46’da Kane de 64’te oyuna dahil oldu. Leipzig 67. dakikada Bayern Münihli futbolcu Noussair Mazraoui’nin ceza sahasında topa elle müdahale ettiği gerekçesiyle penaltı kazandı. Dani Olmo’nun penaltı atışını gole çevirmesiyle konuk ekip skoru 3-0 yaptı. Karşılaşmada başka gol olmayınca Leipzig müsabakan 3-0 galip ayrıldı ve sezonun ilk kupasını kazandı. Leipzig böylelikle ilk kez Süper Kupayı müzesine götürdü.

Son şampiyon PSG beraberlikle başladıSon şampiyon PSG beraberlikle başladı

Harry Kane’in laneti devam ediyor

İngiliz futbolunun en önemli santrforlarından biri olan Harry Kane’in kupa laneti devam ediyor. 30 yaşındaki yıldız futbolcunun görkemli kariyerinde hiç kupa bulunmuyor. Futbola Tottenham’da başlayan ve yıllarca takımda kalan Kane, Alman devi Bayern’e imza attıktan sonra ilk maçına Süper Kupa finalinde çıktı. Kane finali kaybederek, kupa hasretini sürdürdü.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.