Kar fırtınası MLS’i vurdu

MLS'te oynanan Real Salt Lake ve Los Angeles FC'yi karşı karşıya getiren maç kar fırtınası nedeniyle üç saat geç başladı. Real Salt Lake'in 3-0 kazandığı maça karlı zemin damga vurdu.

Spor 3 Mart 2024
Bu haber 6 ay önce yayınlandı
Real Salt Lake kar altında rakibini farklı geçti.

Amerika Futbol Ligi MLS’te Real Salt Lake ve Los Angeles FC, Utah Eyaleti’nde karşı karşıya geldi. Maçın başlangıç saati yaşanan kar fırtınası nedeniyle üç saat ertelendi. Karşılaşma gecikmeli olarak başlarken 4. dakikada yıldırım nedeniyle maç durduruldu. Bunun ardından karşılaşmaya bir saat ara verildi, maç tekrar başladı. Real Salt Lake karşılaşmayı 3-0 galip tamamladı.

Ev sahibi ekipte gollerin ikisi Andres Gomez, biri de Cristian Arango’dan geldi. Batı Konferansı’nda yer alan iki ekipten Real Salt Lake’in dört, Los Angeles FC’nin ise üç puanı bulunuyor.

Inter Miami gol oldu yağdı

Lionel Messi’nin formasını giydiği Inter Miami, Florida derbisinde Orlando City’yi ağırladı. Miami rakibe gol oldu yağdı. Maça çok hızlı başlayan ekip 4 ve 11. dakikada Luis Suarez’in golleriyle öne geçti. 29’da Robert Taylor farkı üçe çıkardı. Lionel Messi 57 ve 62. dakikalarda skoru tayin etti. Miami 5-0 kazandı. Messi’nin ekibi puanını yediye yükseltti ve maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.

Messi ve arkadaşları Orlando’ya karşı farka gitti.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.