Kevin Durant: Paris’e gitmeyi yüzde 100 istiyorum

NBA’de Phoenix Suns forması giyen yıldız oyuncu Kevin Durant, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları’nda forma giymek istediğini açıkladı.

Spor 21 Ekim 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı
Durant ABD için istekli.

ABD, son 2 Dünya Kupası’nda hüsran yaşadı. 2019’da çeyrek finalde takılan süper güç, bu sene de yarı finalde Almanya’ya elendi ve bronz madalya maçında komşu Kanada’ya boyun eğdi. Almanya maçının ardından 2024 Paris Olimpiyatları için birçok yıldız ismin kadroya katılmak istediği haberleri çıktı. Olimpiyatlara daha güçlü kadrolarla katıldığı bilinen ABD’de söz konusu yıldızlardan Kevin Durant iddiaları doğrular nitelikte açıklamalar yaptı. Durant “Paris Olimpiyatları’na katılmayı yüzde 100 istiyorum. Kadroya çağırmaları yeterli. Bu yaz kesinlikle milli takımla sahaya çıkmak istiyorum.” ifadelerini kullandı.

Sezon öncesi gerçekleştirilen medya günü etkinliklerinde birçok yıldız oyuncu takıma katılma isteklerini doğrulamışlardı. Bu yıldızlardan bazıları Trae Young, Bam Adebayo, Devin Booker, Jaylen Brown, Donovan Mitchell, Draymond Green, Kawhi Leonard ve Paul George’du. Öte yandan LeBron James, Stephen Curry gibi isimler de ABD forması altında son danslarını Paris’te yapmaya sıcak bakıyorlar. Philadelphia 76ers’ın Kamerun asıllı MVP pivotu Joel Embiid de milli takım seçimini ABD’den yana yapmıştı.

LeBron, Durant, Paul hariç yıldızlara NBA'de dinlenme yokLeBron, Durant, Paul hariç yıldızlara NBA’de dinlenme yok

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.