Konyaspor ve Kayserispor 1-1’lerini üzmedi

Konyaspor, kendi sahasındaki son maçta Karagümrük ile 1-1 berabere kaldı. Krımzı kart gören Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic, Beşiktaş maçında yedek kulübesinde olmayacak.

Spor 4 Haziran 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
Ligde amacı olmayan iki takımın mücadelesinde puanlar paylaşıldı.

Konyaspor, bu sezon için kendi taraftarına veda maçına Karagümrük karşısında çıktı. İki takımın rahat olması pozisyonları beraberinde getirdi. Ancak iki takım girdiği gol pozisyonlarını 39. dakikaya kadar değerlendiremedi. Bu dakikada sağdan gelişen Konyaspor atağında ceza alanı içinde topla buluşan Moreno, takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarının bu skorla bitmesi beklenirken orta alanda bir faule itiraz eden Konyaspor stoperi Calvo sarı kart görüp Beşiktaş maçında cezalı duruma düştü. Ev sahibi takım buna itiraz ederken oyun başladı. Karagümrük’ün en golcü futbolcusu Diagne müsait pozisyonda topu ağlara göndermeyi başardı. Bu arada ilk yarının ardından hakemlere itiraz eden Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic, kırmızı kart görerek tribüne gönderildi. O da Beşiktaş maçında kulübede olamayacak. İkinci yarıda ilk yarıya göre daha düşük bir tempo ve daha az pozisyon vardı. Karşılaşma 1-1 berabere bitti.

Beşiktaş'ın paşaları Kasımpaşa'yı yıktı, derbiyi beklemeye başladıBeşiktaş’ın paşaları Kasımpaşa’yı yıktı, derbiyi beklemeye başladı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.