Konyaspor’da Ömer Korkmaz dönemi

Konyaspor Kulübü’nün olağanüstü genel kurulunda başkanlığa Ömer Korkmaz seçildi.

Spor 28 Kasım 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı
Konyaspor'da yeni dönem başladı.

Konyaspor’da olağanüstü genel kurul bir otelde gerçekleştirildi. Eski başkan Fatih Özgökçen Konyaspor’da emeği geçenlere teşekkür ederek başladığı konuşmasında Konyaspor’umuz milyonlarca Konyalının bir değeredir. Tüm maneviyatımızın bir arma altında toplandığı, aklımızla, kalbimizle, terimizle yükselttiğimiz bu forma hepimizin ortak aklıdır, yüreğidir.” dedi.

Toplantıda kulübün net borcunun 634 milyon lira olduğu açıklandı. Başkanlık için futbol şubesinden sorumlu yönetici Ömer Korkmaz ve iş insanı Bekir Akdemir’in listeleri divana sunuldu. Yapılan incelemede, adaylardan Bekir Akdemir’in listesinde delege olmayan isimlerin olması nedeniyle liste seçime katılamadı.

Başkan seçilen Korkmaz “”Konyaspor’umuz zor bir dönemden geçiyor. 100 yılı aşkın süredir var olan kulübümüz, belli dönemlerde bugün yaşadığımız sıkıntılı süreçlere tanıklık etti. Camia olarak yaşadığımız her zorluk aslında bizlere iyi bir tecrübe oldu. Camia olarak yeniden birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz günleri yaşıyoruz. Herkesi kucaklayan bir yaklaşımla zorlukları aşacağımıza inanıyoruz. Yeni yönetim kurulu olarak ilk amacımız Konyaspor’u bugün oluşan zorlu süreçten çıkarmaktır.” dedi.

Fenerbahçe ve Galatasaray yine karşı karşıya: VAR kayıtları açıklansınFenerbahçe ve Galatasaray yine karşı karşıya: VAR kayıtları açıklansın

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.