LaLiga’dan Galatasaray-Manchester United maçının hakemine ödül

Galatasaray'ın Manchester United'la karşılaştığı ve eleştirilen kararlara imza atan Jose Maria Sanchez Martinez, LaLiga yönetimi tarafından pazar oynanacak Barcelona-Atletico Madrid maçına atandı.

Spor 1 Aralık 2023
Bu haber 6 ay önce yayınlandı
Galatasaray maçının hakemine hafta sonu büyük görev.

LaLiga’nın 15. haftasında Barcelona, Atletico Madrid’i ağırlayacak. Şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiren mücadelede düdük çalacak hakem belli oldu. Galatasaray ve Manchester United’ın 3-3 berabere kaldığı mücadeleyi yöneten Jose Maria Sanches Martinez karşılaşmanın hakemi oldu.

Martinez Galatasaray maçında vermediği penaltıyla tartışma konusu olmuştu. Ayrıca hakem üçlüsü, Mauro Icardi’nin ilk yarıda skoru eşitleyen golünde verilen ofsayt kararıyla da gündeme gelmişti. Söz konusu ofsayt yarı otomatik sistemle onaylanmış ancak santimetrelerle açıklanabilecek bir mesafe olduğu için yine eleştiri konusu olmuştu.

LaLiga’nın kararıyla beraber böylelikle Murcia bölgesinden Sanches Martinez LaLiga’da haftanın hatta belki de sezonun en kritik maçlarından birinde düdük çalacak.

Kalede parayla saadet olmadı: Sadece Galatasaray değil, birçok takım Onana'ya duacıKalede parayla saadet olmadı: Sadece Galatasaray değil, birçok takım Onana’ya duacı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.