Lamine Yamal’ın babasını bıçaklayanlar cezalandırıldı

İspanya'nın dünya futboluna son armağanı Lamine Yamal son günlerde futbolundan çok babasının başına gelenlerle gündeme gelmişti. Yamal'ın bıçaklı saldırıya uğraması sonucu olaya karışan zanlılar cezalandırıldı.

Spor 17 Ağustos 2024
Bu haber 1 ay önce yayınlandı
Yamal'ın babasını bıçaklamakla suçlanan bir kişi tutuklu yargılanacak.

İspanya’nın EURO 2024’te şampiyonluğa ulaşmasında çok önemli katkılar sağlayan 17 yaşındaki Lamine Yamal’ın canı babasının başına gelenler yüzünden oldukça sıkkın. Yamal’ın babasının bıçaklı saldırıya uğrama haberi İspanya başta olmak üzere tüm dünya basınında geniş yankı uyandırmıştı. Olayla ilgili yeni gelişmeler ortaya çıktı.

İspanyol El Mundo Deportivo’nun haberine göre Lamine Yamal’ın babası Mounir Nasraoui’yi bıçakla yaralamakla suçlanan dört kişiye ilişkin ilk kararlar alındı. Buna göre bir ismin yargılamasının tutuklu olarak sürmesine karar kılındı. Olayda adı geçen iki sanık için ayda iki kez emniyete imza verme ve yurt dışına çıkış yasağı verildi. Bu iki ismin Yamal’ın babasına bir yıl boyunca 300 metreden az yaklaşmaları da yasaklandı. Olayda adı geçen son isim hakkında herhangi bir kontrol ya da yurtdışı çıkış yasağı gelmezken mağdura altı ay boyunca 200 metreden az yaklaşım ve iletişim kurma olanağından men edilme durumu ortaya çıktı.

Lamine Yamal'ın babası Barcelona'da bıçaklandıLamine Yamal’ın babası Barcelona’da bıçaklandı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.