Müzisyeni vahşice dövdüler, gasp ettiler ve çarşafla boğmaya çalıştılar!

Afyon’da evinin bahçesinde feci şekilde dövülmüş ve çarşafla boğulmaya çalışılmış halde bulunan müzisyen kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Gündem 16 Nisan 2024
Bu haber 2 hafta önce yayınlandı

Afyonkarahisar’ın Emirdağ ilçesi dün bir vahşete sahne oldu.

Evine giren dört kişi tarafından ağır şekilde hırpalanan ve öldürülmeye çalışılan 51 yaşındaki müzisyeni evinin bahçesinde hareketsiz gören komşuları şok oldu.

Hasan Açıkgöz’ü evinin bahçesindeki kanepede hareketsiz halde görenler, 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbarla adrese ekipler sevk edildi. Bilinci açık ve yaralı halde bulunan Hasan Açıkgöz birkaç kişinin ağzını çarşafla kapatarak dövdüğünü, parmağındaki yüzükleri zorla alıp kaçtığını anlattı. Sağlık ekibinin müdahalesinin ardından hastaneye götürülen Hasan Açıkgöz kurtarılamadı. Açıkgöz’ün boynunda ve vücudunda darp izlerine rastlandı. Hasan Açıkgöz’ün cenazesi polis ve savcının incelemesinin ardından morga kaldırıldı.

Dört şüpheli gözaltında

Olayın ardından polis güvenlik kameralarından yaptığı incelemeden sonra şüphelilerin kimliklerini ve kaçtıkları aracın plakasını tespit etti. Takibe alınan araç Uşak’ta polis tarafından durduruldu. Araçta bulunan T.K. (27), M.D. (26), Y.A. (26) ve C.Y. (42) gözaltına alındı. Hasan Açıkgöz’den çalındığı belirlenen eşyalar şüphelilerle birlikte ele geçirildi.

Derin dondurucudaki çocuk vahşetine ceza yağdıDerin dondurucudaki çocuk vahşetine ceza yağdı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.