Çağlar Söyüncü’nün golü galibiyete yetmedi… Dipte işler karıştı

Premier Lig’de düşme hattını yakından ilgilendiren maçta Leicester City ve Everton ile karşı karşıya geldi. Çağlar Söyüncü'nün bir gol attığı maçta beraberlik çıkınca tehlikeli bölge iyice karıştı.

Spor 2 Mayıs 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Çağlar'lı Leicester, Everton'la yenişemedi.

Premier Lig’de zirvenin değiştiği haftada düşme hattını yakından ilgilendiren bir maç oynandı. Çağlar’lı Leicester, Everton’ı ağırladı. Maç son derece hareketli başladı. Everton 15. dakikada penaltı kazandı ve İngiliz golcü Dominic Calvert-Lewin hata yapmadı, Everton 1-0 öne geçti. Bu gole cevap 22. dakikada milli oyuncu Çağlar Söyüncü’den geldi. Leicester 33’te tecrübeli golcüsü Jamie Vardy ile öne geçti. İlk yarı böyle sonuçlanırken Everton, ikinci yarının başında 54. dakikada skora dengeyi getiren golü Alex Iwobi’yle buldu.

Daha yolun başında dev adımlar: Alejandro GarnachoDaha yolun başında dev adımlar: Alejandro Garnacho

Maç bu skorla 2-2 tamamlandı. Leicester puanını 30’a yükseltti ve 16. sıraya çıktı. Everton ise 29 puanla 19. sırada kaldı. Premier Lig’de bu sonuçla beraber 30 puanlı üç takım oldu. Son 4 maça girerken Leicester 16, Leeds 17 ve Notthingham Forest 18. sırada. Everton 29 puanla 19, Southampton ise 24 puanla 20. sırada.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.